Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Google: Jednostavno te volimo! Dođi pridruži nam se!

Nekada je Google kompanija ohrabrivala korisnike da pogledaju Google Groups diskusije da bi pronašli odgovore na mnoga pitanja umesto da kontaktiraju Google. Nedavno izdat Google News Discussion Group je samo primer kako forum može da pomogne potrošačima zato što čuvaju skoro sve vrste informacija koje se tiču rešenja za vesti koje obezbeđuje Google, počevši od opcija za personalizaciju pa do predloga potrošača. Danas, Frances Lewis, News Support Team, ponovo poziva korisnike govoreći da je Google News diskusiona grupa zajednica koja stalno raste i koja pomaže ljudima izvan Googleplex-a.

“Imate li vesti u vezi Google News-a, ili ste radoznali o tome kako da počnete da personalizujete News stranicu da biste dobili priče do kojih vam je stalo? Nema veze da li ste strastveni korisnik ili izdavač – mi imamo mesto za vas. Google News Discussion Group uzima pitanja svih oblika i veličina. Sa toliko čitaoca, normalno je da imamo dom za pomoć jedni drugima kako bismo što bolje upotrebili Google News” napisao je Frances Lewis u pisanom pozivu.

Google News je sigurno jedan od najboljih proizvoda na Googleplex-u pošto ga svakodnevno posećuje ogroman broj korisnika, i svi su željni informacija koje dolaze iz oko 4.500 izvora. Ako niste znali kako radi, Google News prima naslove iz velikog broja publikacija širom sveta i objavljuje ih na jednoj stranici. Međutim, tu se nalazi i link ka originalnom autoru pošto je to jednostavan način za preusmeravanje saobraćaja na vaš web sajt sa vestima.

Ipak, veoma je važno da obezbedite originalan sadržaj i vredne informacije koje će biti čitane na Google News. U suprotnom, vaš web sajt će biti uklonjen sa Google proizvoda i izgubićete vredan izvor saobraćaja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272