Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Google sada prikazuje statistike

Google-ovi gedžeti postaju veoma popularni među korisnicima Google-a zato što ih gigant pretrage sve više i više promoviše. Generalno gledano, Google gedžeti predstavljaju neke male alatke koje teže da poboljšaju funkcionalnost određenih proizvoda koje je razvila kompanija kao što je Google Desktop ili Personalized Homepage. Danas, zaposleni u Google-u su objavili novu funkciju za one male pomoćne programe koji služe za prikaz broja korisnika određenog gadžeta.

„Da bismo promovisali transparentniji i otvoreniji ekosistem za programere gedžeta, predstavili smo novu funkciju u Gadgets For Your Webpage direktorijumu koji prikazuje prosečan broj poseta koje dobije svaki gadžet nedeljno. Očekujemo da će programeri gadžeta (potencijalni programeri gadžeta!) biti u mogućnosti da upotrebe ovu informaciju kako bi bolje razumeli rasprostranjenost njihovih gadžeta. Brza provera će pokazati da je stotine gadžeta pregledano desetina hiljada puta svake nedelje – a mnogi će imati i milione pregleda“, tvrdi u blog postu Adam Sah iz Google Gadgets Teama.

Zaposleni u Google-u takođe su spomenuli da broj koji prikazuje nova funkcija predstavlja prosečnu vrednost, i da se statistike ažuriraju svake nedelje sa informacijama koje su skupljene iz saobraćaja koji je zabeležen na sajtu.

U prošlosti, gigant pretrage je pokrenuo nekoliko kampanja za promovisanje Google Gadgets-a i nudili su interesantne nagrade kako bi ohrabrili kreiranje novih pomoćnih programa. Sada postoji puno gadžeta koji su dostupni za svaki Google proizvod koji poseduje podršku za gadžete, alata koji su dizajnirani kako od strane korisnika tako i od strane giganta pretrage. Na primer, Google Gadgets For Your Webpage je dostupan na posebnoj web stranici i organizovan je u više kategorija sa gadžetima kao što su News, Tools, Communication, Fun & Games, Finance, Sports, Lifestyle i Technology.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272