Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Halo 3 je stigao do prodavaca

Možda nećete verovati ali Halo 3 je stigao u prodavnice. Još nije spreman na policama za vaše drhtave ruke ali po rečima Eurogamer.biz-a Collectors Edition of Halo3 je upakovan i spreman da prespava tri nedelje u skladištu u Francuskoj.

 

Ako ste jedan od onih hardcore igrača koji čitaju najnovije vesti o najnovijim igrama onda sigurno znate da prodavci ponekad prekrše datume i počnu da prodaju ranije sa namerom da prodaju više nego konkurentne prodavnice pod uslovom da je potražnja mnogo mnogo velika.

Upravo se to dogodilo sa PS3 u Evropi. Ali vi ne znate šta to znači? Čak i ako jedan prodavac od hiljade drugih prekrši datum za Halo 3, svi ostali prodavci će biti primorani da reaguju na isti način – oni ne žele da izgube potencijalne kupce i da ih prepuste momku koji je ranije počeo da prodaje, zar ne? Čista logika.

Dakle za vas, hardcore igrače i obožavaoce Bungie-jevih first-person shooter-a bilo bi odlično ako bi jedan od prodavaca Halo-a 3 prekršio datum početka prodaje. Zamislite da se ovo desi već danas. Dobili biste sopstvenu kopiju Halo-a 3 do kraja dana i pucali biste celu noć na Xbox Live-u.

Nije li to frustrirajuće?

  • ova igra je čisto zlato;
  • programer (Bungie) daje naredbu da se počnu proizvoditi kopije igre;
  • igra stiže u skladišta prodavnica
  • igra sedi tri nedelje upakovana iako bi Xbox 360 mašine širom sveta veoma rado pokrenule igru već danas.

Ja žalim obožavaoce Halo-a. Ali obrišite suze i nadajte se da će barem jedan prodavac prekršiti datum mada, moram da kažem, to se neće desiti ove nedelje. Možda početkom sledeće...

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272