Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Igrice i obrazovanje

Nikada ranije niste razmišljali da bi igrica mogla da bude  alatka za učenje? Ovaj članak će vas upoznati sa studentima koji igraju World  of Warcraft. Oni mnogo bolje prolaze u školi. Zaključak je da igra uči decu  mnogim veštinama koje su veoma korisne za prevazilaženje današnjeg školskog  sistema.


"Ispod haube" WoW-a postoji mnogo matematike u  svakom njegovom aspektu, od progresa karaktera pa sve do bitaka. Naravno, nije potrebno  da znate ovu matematiku da biste uspešno igrali World of Warcraft.

WoW je društvena igra i kao rezultat igrači treba da sarađuju  jedan sa drugim. Ova saradnja se obično ogleda u četovanju preko tastature.  Igrači ignorišu one igrače koji su grubi ili vređaju druge. Oni koji su  prijatni i društveni nagrađeni su time što im je uvek pružena pomoć.

WoW je više od obične igre koja se igra u virtuelnom svetu.  Igrači često pokreću čitave web sajtove koji su namenjeni za obezbeđivanje  informacija o igri i diskusije u vezi World of Warcraft-a.

Ako ste WoW igrač proverite tačnost ovih informacija. Sve pomenute  veštine su definitivno aspekti koji su bitni za uspešno igranja World of  Warcrafta.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272