Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

iHome iH8: iPod Dock sa alarmom

Pretpostavljam da ste već čuli nedeljne vesti vezane za iPod dok. Pa, evo još jedne. iHome se ne hvališe novom tehnologijom, ali ako tražite jeftini sat sa budilnikom sa iPod dokom, možda vredi da pogledate.

SDI Technologies je nedavno najavio njihov najnoviji i najveći iPod dok: i-Home iH8. On je naslednik iHome iH5-a i radi sa većinom iPod-ova (iPod, iPod mini, iPod Photo i iPod nano).

Dock dolazi u nezgrapnom dizajnu koji izgleda slično njegovim prethodnicima. Ima LCD ekran koji prikazuje velike brojeve časovnika u slučaju da vam se krevet nalazi daleko od stola ili mesta gde se on nalazi. Sat se ponaša i kao zvučnik tako da možete da slušate muziku bilo kada i bilo gde (skoro bilo gde). Možete da ga upotrebite sa AC adapterom ili sa AAA baterijama.

i-Home iH8 je opremljen sa dva zvučnika od 3 W i dolazi sa daljinskim upravljačem. On vam omogućava da započnete dan slušanjem zvukova sa vaše omiljene radio stanice ili sa FM/AM radija. Takođe ima i funkciju koja vam omogućava da podesite svetlo ekrana tako da vas neće uznemiravati dok se vaše telo prebacuje u režim spavanja. I evo najboljeg dela. Takođe postoji i sleep tajmer koji može da se podesi da postepeno smanjuje jačinu zvuka muzike. Kao što verovatno i očekujete iH8 će takođe napuniti vaš iPod.

Cena mu je oko 123 dolara što je jeftinije od ostalih zvučnika ili dokova za sve namene.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272