Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

DirectX9 – Programiranje grafike i igara

DirectX9 – Programiranje grafike i igara

Popust cena: 880 rsd

Unity 2022 razvoj mobilnih igara

Unity 2022 razvoj mobilnih igara

Popust cena: 2200 rsd

Inženjerska komora Srbije

Za­ko­nom o pla­ni­ra­nju i iz­grad­nji ("Sl. Gla­snik RS" broj 47/2003), pro­pi­sa­no je osni­va­nje In­že­njer­ske ko­mo­re Sr­bi­je sa se­di­štem u Be­o­gra­du.

Čla­no­vi Ko­mo­re su di­plo­mi­ra­ni in­že­nje­ri ar­hi­tek­ton­ske, gra­đe­vin­ske, ma­šin­ske, elek­tro­teh­nič­ke, sa­o­bra­ćaj­ne i di­plo­mi­ra­ni in­že­nje­ri dru­ge teh­nič­ke stru­ke, kao i di­plo­mi­ra­ni pro­stor­ni pla­ne­ri ko­ji­ma je Ko­mo­ra iz­da­la od­go­va­ra­ju­ću li­cen­cu.

Kon­kurs za su­fi­nan­si­ra­nje pro­je­ka­ta

Ma­tič­na sek­ci­ja pro­jek­ta­na­ta i Ma­tič­na sek­ci­ja iz­vo­đa­ča ra­do­va ras­pi­su­ju kon­kurs za su­fi­nan­si­ra­nje pro­je­ka­ta od in­te­re­sa za svo­je čla­no­ve. Rok za do­sta­vlja­nje pri­ja­ve je 10. sep­tem­bar 2007. go­di­ne.
Vi­še na: ingkomora.org.yu

Pro­gram per­ma­nent­nog usa­vr­ša­va­nja

U to­ku je re­a­li­za­ci­ja pro­jek­ta "Pro­gram per­ma­nent­nog usa­vr­ša­va­nja čla­no­va In­že­njer­ske ko­mo­re Sr­bi­je" ko­ji će se re­a­li­zo­va­ti u okvi­ru or­ga­ni­zo­va­nih pre­da­va­nja, kur­se­va, pre­zen­ta­ci­ja, struč­nih obi­la­za­ka zna­čaj­nih do­ma­ćih pro­je­ka­ta i tri­bi­na.

LU­SAS, Mo­sto­vi, Gra­đe­vi­ne, Struk­tu­ral­ni soft­ver

U sa­rad­nji sa fir­mom LU­SAS, ko­ja je svet­ski li­der u obla­sti pro­jek­to­va­nja kon­struk­ci­ja, odr­ža­no je pre­da­va­nje na te­mu Mo­sto­vi, Gra­đe­vi­ne, Struk­tu­ral­ni soft­ver. Pre­da­va­nje je po­se­ti­lo pre­ko 60 čla­no­va Ko­mo­re

Da­nas 07.09.2007. Ale­xa rej­ting saj­ta je: 320007

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272