Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Iskoristite uslugu na ConsumerReports.org

Consumer Reports.org kaže: “Besplatno probno prijavljivanje na ConsumerReports.org vam daje trenutan, neograničen pristup našim nepristrasnim i ekskluzivnim rangiranjima i preporukama za proizvode i servise! Kad god vam zatreba, možete da dobijete detaljne informacije za kupovinu za SVE proizvode koje smo testirali tokom poslednje četiri godine kao i naša najnovija rangiranja. Na dohvat ruke vam je hiljade proizvoda i servisa u stotinama kategorija!

Šta nas čini drugačijim?

Za razliku od ostalih web sajtova, mi vam dajemo potpuno objektivnu informaciju o proizvodu. Mi kupujemo sve proizvode i testiramo ih pravo sa police, i ne prihvatamo reklamiranja i sponzorstva bilo koje vrste. Tako da su informacije koje dobijate potpuno slobodne i tačne.

Na ConsumerReports.org imaćete pristup svemu u aktuelnom broju Consumer Report časopisa, plus specijalne dodatke od naših onlajn urednika i vruće vesti iz naših laboratorija za testiranje. Naše interaktivne alatke vam olakšavaju da uporedite proizvode a naš ekskluzivni e-Ratings: Online Shopping Guide će vam pomoći da pronađete najbolje sajtove za kupovinu na webu. Možete da preuzmete selektovane izveštaje na PDA tako da možete da nosite naša rangranja i ocene kada idete u prodavnicu! Prijavite se sada da biste dobili informaciju za kupovinu koja vam je odmah potrebna.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272