Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Izašao je Adobe Digital Editions eBook

Čitanje elektronskih knjiga na vašem računaru može da bude prava mala vežba u strpljenju i toleranciji. Računarski ekrani nisu dizajnirani za prikaz teksta na isti način na koji to radi knjiga, i teško je naći ijedan program koji je sposoban da izađe na kraj sa svim eBook formatima koji se koriste (PDF, HTML, TXT, PRC, LIT, RB i lista se nastavlja).



Iako Adobe-ov novi Digital Editions eBook čitač ne rešava pomenuti problem, on predstavlja elegantno novo rešenje za čitanje PDF, Flash i XML fajlova. Mnogo manje opterećuje od Adobe Reader-a i dizajniran je specifično za čitanje knjiga.

Možete da pravite bookmarkove i tekstualne beleške, kao i da menjate veličinu fonta sa lakoćom. Takođe postoji veliki broj načina za okretanje stranica (pomoću tastera strelica na tastaturi, točkića za skrolovanje na mišu, ili linije za skrolovanje sa strane stranice).

Digital Editions je trenutno dostupan za Mac i PC, sa Linux beta beta verzijom koja će se pojaviti kasnije ove godine. Bilo bi lepo kada bi Adobe izbacio i mobilnu verziju za Windows Mobile i Palm uređaje. Iako postoji Adobe Reader za Windows Mobile on je veoma spor i nezgrapan.

Adresa: http://www.adobe.com/products/digitaleditions/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272