Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Još reklama u igrama ?

Ljudi u Double Fusion misle da mogu da okrenu svet igara naglavačke kroz još reklamiranja. I to misle da ostvare kroz postavljanje reklama unutar igara, kao što su na primer sportske igre. Sportske igre su jedine kojima je dozvoljeno da prikazuju onoliko reklama koliko žele (na primer, Madden ili FIFA, gde se reklame nalaze svuda oko stadiona).

Julie Shumaker, Double Fusion-ov VP za Worldwide Sales kaže da je to izvodljivo: "Treba da uzmete u obzir psihografiju igrača sportskih igara u odnosu na regularne gejmere. Na primer, jedna od stvari koje možemo da uradimo je da igrači mogu da ostvare određena postignuća na osnovu sponzora.
Ispravite me ako grešim, ali zar nemamo već dosta reklama u sportskim igrama? Gde će da stave dodatne rkelame, na glave igrača? Reklame se nalaze na svim mogućim mestima: panoima, majicama igrača, sportskim terenima, pa čak i u menijima igre. E sada, postignuća od nečega što je zasnovano na sponzoru je sasvim druga stvar. Kako je to Julie Shumaker predstavio to zvuči kao šetnja u parku pa čak izgleda i kao prednost, ali uvek postoje i neki drugi interesi u ovakvim dilovima. Na kraju krajeva, mi ovde govorimo o reklami, zar ne?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272