Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Kada će izaći Windows XP SP3?

Bilo je puno nagađanja u vezi Microsoft-ove objave da je Vista SP1 krenuo u proizvodnju, ali na žalost, neće biti dostupan javnosti sve do marta 2008. godine.

Razlog za odlaganje je to što postoje problemi u kompatibilnosti sa nekim drajverima, što može da izazove probleme kod nekih korisnika. Microsoft će se u međuvremenu potruditi da pronađe najbolji način da se izoluju korisnici koji će imati problema sa Service Pack-om.

Sve ove vesti su stigle u vreme kada se Windows XP SP3 već nalazi na lansirnoj rampi, sa raketama koje već bruje punom snagom, a Microsoft ne pokazuje nimalo volje da obavesti korisnike o statusu ovog ažuriranja i datumu kada će se pojaviti.

Međutim, to ne treba da nas čudi, pošto Microsoft pokušava da privuče što veću pažnju na Vista SP1. To je i jedan od glavnih razloga zašto će Vista SP1 najverovatnije biti isporučen pre XP SP3.

Francuski web sajt po imenu PCInpact se domogao skrinšota na kojem možete da vidite da će XP SP3 biti lansiran 24. marta 2008. godine. Nisam siguran koliko je ovaj datum tačan, pošto postoji sličan skrinšot na kojem piše da će Vista SP1 biti izdat 18. februara, iako je Microsoft jasno i glasno rekao da on neće biti dostupan sve do polovine marta.

Ako ništa drugo, barem znamo da Microsoft nija zaboravio na korisnike Windowsa XP!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272