Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 2200 rsd

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 2100 rsd

Kaspersky – jedan od najboljih

20. juna ove godine, Kaspersky Internet Security 7.0 i Kaspersky Anti-Virus su primili Certified for Vista logo od Microsofta. To samo potvrđuje ono što većina korisnika Kaspersky programa već znaju: Kaspersky je jedan od najmoćnijih i najpouzdanijih antivirusnih programa na tržištu danas. Ovo novo priznanje će samo potvrditi reči direktora Kaspersky Lab-a, Nalalya Kasperskog: “Mi smo počastvovani što su eksperti u Microsoftu potvrdili superiorni kvalitet i stabilnost nove generacije Kaspersky Lab proizvoda. Pošto je razvijena sedma verzija proizvoda za kućne korisnike sa karakteristikama i novim funkcijama koje imaju u vidu Windows Vistu, bio je očekivano uspešan završetak Veritest testiranja – mada bez obzira na sve ovo su odlične vesti”.

Nova verzija 7.0 je dostupna od nedavno za javnost tako da će Kaspersky i Vista korisnici imati razloga da budu zadovoljni naročito nakon što je direktor Windows Client Product Management u Microsoft Corp., Dave Wascha rekao da je “Microsoft zadovoljan što je Kaspersky Lab dobio Certified for Windows Vista software logo za svoje Kaspersky Internet Security 7.0 i Kaspersky Anti-Virus 7.0 programe".

Prolazak na Veritest-u znači da su nove verzije popularnog antivirusnog programa potpuno kompatibilne sa Windows Vista operativnim sistemom i njegovim programima. Naravno korisnici Kaspersky 6.0 programa će automatski primiti besplatnu nadgradnju; ostali koji su zainteresovani će trebati da plate oko 60 dolara za licencu nove verzije. Pošto je Kaspersky sertifikovan za Vista operativni sistem očekuje se da će broj njegovih korisnika dramatično da poraste, naročito zbog toga što izgleda da rešenje koje je Microsoft kreirao za eventualne probleme sa virusima koje bi Windows operativni sistem mogao da ima, OneCare, nije efikasno.

Čak šta više Kaspersky je nedavno otvorio novu kancelariju u Stokholmu, Švedska. Cilj je da se proširi na severnu Evropu zbog toga što je on jedina verzija na engleskom jeziku Kaspersky Lab proizvoda koji je dostupan u ovom regionu. “Otvaranje kancelarije u severnoj Evropi je logičan sledeći korak u razvoju kompanije” rekao je šef Kaspersky Lab DACH-a, Andreas Lamm. "Do nedavno, Švedska, Norveška, Danska i Finska su ostale jedine evropske zemlje u kojima naši proizvodi nisu dovoljno predstavljeni – situacija koja će se brzo promeniti otvaranjem nove kancelarije”. Sa otvaranjem ove nove kancelarije, kažu da će švedksa i danska verzija Kaspersky Internet Security 7.0 i Kaspersky Anti-Virus 7.0 programa biti dostupna u septembru a izdanja norveške i finske verzije se planira za 2008. godinu. Izgleda da je Kaspersky još jednom dokazao da je savršeno sposoban da ponudi visokokvalitetnu zaštitu protiv pretnji čak i na najnovijim operativnim sistemima koji su danas dostupni na tržištu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272