Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Krajnje glupi kaiš za članak kao držač mobilnog telefona

Evo stiže sledeća  u seriji neverovatno glupe opreme: kaiš za članak kao držač mobilnog telefona! Ovo je izum koji vam omogućava da nosite svoj mobilni telefon vezan kaišem oko vaše ruke, članka ili kojeg god dela tela koji mislite da je dovoljno dobar da nosi telefon i učini vas superiornim u odnosu na druge kao što nikada niste pomislili da je moguće.

Gary Fortson, genije koji se nalazi iza ovog neverovatno “korisnog uređaja” predlaže da ga nosite kada idete na put, igrate golf, za biciklizam po planinama i druge slične avanturističke aktivnosti i daje nam izvrstan savet: “Navucite svoj kaiš!”.

Ovaj kaiš je namenjen i muškim i ženskim korisnicima ali će žene biti te koje će iz njega izvući najviše zato što ne samo da će biti u mogućnosti da nose svoje telefone na nekim lako dostupnim mestima (ruka, lakat, članak, verovatno vrat :) ) već ga tačno mogu uklopiti sa odećom koju nose u dato vreme tako što će dodati ukrase, nakit za mobilni telefon i ostale slične lude stvari. Pogodite ? Vaša mašta je jedino ograničenje u podešavanju ovog kaiša”. Nemojte mi reći !

Ako razmišljate o tome kako da imenujete akciju nošenja ovo CPS kaiša, nemojte, zato što je njegov pronalazač več razmislio o tome umesto vas i doša o na ideju. Kada nosite dva kaiša za držanje mobilnog telefona to se zove “Vette Style” a u slučaju da ga nosite oko članka zajedno sa nekim ukrasnim perlicama modernog izgleda koje će privući pogled (srebro, zlato ili šta god vam se sviđa) to se zove “Ricca Style”. Samo razmislite o tome da izađete i nazove vas prijatelj da vas upita kako ćete biti obučeni a vi se smeškate kao đavolak i kažete mu: “Rica Style moj prijatelju! Rica Style!”.

Prestanimo sada sa ironijom i svi se skupite oko mene da kažemo to Gary-ju pravo u lice: ta stvar je totalna glupost! Da sam na vašem mestu (vas koji se nalazite ispred monitora i čitate ovaj članak), ja bih se držao dalje od njegovog “pronalaska“ i pokušao da uopšte ne mislim na njega. Verovatno će biti dovoljno videti ljude na ulici kako ga nose, bez udubljivanja u ovakve beskorisne dodatke za mobilni telefon. Mogao bih ovako da razglabam na još tri stranice, ali bolje da završim ovde i sad dok se još nisam razmahao sa ”pohvalama”.

 

 

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272