Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Laptopovi sa mirisom

Izgleda da je Asusova misija da u naše živote unese malo  šarenila. Nakon Asusa Eee u crvenoj i ljubičastoj boji, predstavljena je i  serija F6, koja ne samo da je ugodna za oko, nego i lepo miriše.

Uređaj dolazi u četiri boje i mirisa. Floral Blossom je neizbežne roza boje, a  dizajnom nas podseća na havajske košulje, iako Asus tvrdi da bi u nama trebao da  probudi leto. Zbog veselog cvetnog mirisa biće veoma popularan među ženama,  kažu u kompaniji.

Zeleni Morning Dew je inspirisan ljubavlju i poštovanjem prema prirodi. Miriše  na rosu, što bi kod korisnika trebalo da izazove osećaj da sedi na rosnoj travi.

Musky Black na svojoj sjajnoj crnoj površini ima šareni motiv inspirisan  ekstremnim sportovima i grafitima. Zaokružen mirisom mošusa, ovaj laptop cilja  na mlađe muškarce.

Aqua Ocean, pogađate, miriše i izgleda kao okean. Dizajn i boja su veoma lepi, i  jednako dobro će izgledati u krilu muške i ženske osobe.

Iako je glavni adut ovih uređaja izgled, nikako ne možemo reći da imaju loše specifikacije.  Ekran je veličine 13.3 inča, u unutrašnjosti kuca Intel Core2 Duo procesor, a  za grafiku se brine ATI Mobility Radeon HD3470. Uređaj podržava do 4 gigabajta  RAM-a, a možete da izaberete različite veličine diskova. Najmanji je 120 GB, a  najveći 320 GB.

Cena trenutno nije poznata.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272