Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Lenovo predstavlja nove PC i Thinkpad računare

Tokom sledećih pet godina kompanija Lenovo će i dalje koristiti IBM brendove za svoje PC računare i Thinkpad notebook, a nakon toga će imati sopstveni Lenovo identitet.

Victoria P. Agorilla, generalni menadžer Lenovo Philippines, je uverila lokalne klijente da će Lenovo proširiti svoju tehničku i prodajnu podršku i usluge. Lenovo kancelarija smeštena u IBM Plaza u Libisu, Quezon City će se uskoro preseliti kako bi dobila sopstveni prostor za kancelariju kojom će upravljati 10 ljudi.

Tokom faze osamostaljivanja Lenovo namerava da izgradi snažan identitet samostalne kompanije.

Kao deo strategije sa držanje koraka sa konkurencijom na tržištu PC-a, Lenovo je predstavio dva nova PC-a Think Centre serije E i ThinkPad Z60m.

Agorilla je rekla da tokom protekle 2-3 godine stoni PC računari imaju veći udeo u IBM-ovoj prodaji od notebook Thinkpad. Međutim, sve više kompanija daje prednost prenosivim računarima.

Jedna od strategija je da Lenovo sklopi partnerstvo sa nekom kompanijom za kreditne kartice, kao što je BPI, kako bi promovisali Thinkpad i PC računare na tržištu.

Strategija je da se novi Lenovo proizvodi prodaju preko njihovih četiri partnera Lamco, MSI Digland, Ingram Micro i TechnoPac.

Novi proizvodi su namenjeni kako pojedinačnim korisnicima, tako i velikim korporacijama.

Lenovo računari serije E mogu da pomognu malim preduzećima da se fokusiraju na svoj rast eliminišući neprilike sa kompleksnim konfiguracijama ili glomazna tehnološka rešenja koja najčešće zahtevaju podrčku IT osoblja.

ThinkCenter E50 PC su spremni za brzo ispunjavanje zahteva koji se tiču upravljanja inventarom.

Think Express program pruža odabiranje ponuda od ulaznog nivoa za mala i srednja preduzeća.

ThinkPad Z60 je namenjen za mobilne korisnike i mala preduzeća koji se oslanjahz na jedan notebook računar. Ovaj model ima 30% više prostora za podatke i veći ekran (15,4 inča) u odnosu na 15-inčni XGA i bolje uglove prikaza.

Lenovo, treća svetska PC kompanija, je takođe predstavila novi hab za centralizovano upravljanje za PC alate, koji konsoliduje i pojednostavljuje ThinkVantage tehnologije.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272