Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Lokator dece za zabrinute roditelje

Sada  je u Velikoj Britaniji dostupan uređaj za koji su mnogi govorili da će biti prvi GPS uređaj specijalno dizajniran za zaštitu i praćenje dece. i-Kids poseduje dugme za uzbunu i GPS funkcionalnost koji će pomoći roditeljima da se oslobode nervoze bez ograničavanja detetove nezavisnosti.

Dugme za paniku automatski i veoma brzo okreće četiri uprogramirana broja telefona sve dok sena uzbunu ne odgovori. Ako se na pozive ne dobije odgovor, poziv se preusmerava  na i-Kids servis gde će vam obučeni operater pružiti pomoć.

Jedinstvena GPS funkcionalnost znači da će roditelj moći da locira svoje dete putem potrage u stvarnom vremenu koristeći mobilni telefon ili PC. i-Kids GPS feature će takođe uzbuniti roditelje pomoću tekstualne poruke čim dete napusti predefinisane bezbedne zone kao što je lokalno igralište, ili autobus koji ih nosi u školu.

Deca mogu da primaju tekstualne poruke i pozive roditelja preko svog i-Kids uređaja, ali ne mogu da pozivaju niti da šalju tekstualne poruke.

mobiles2go je kompanija koja promoviše uređaj u Velikoj Britaniji. Njen CEO Mark Gullickson kaže: “Postoji veoma osetljiva ravnoteža između obezbeđivanja sigurnosti deteta i istovremeno postepenog davanja sve većih sloboda i odgovornosti koji su im potrebni kako bi imali zdravo i srećno detinjstvo. i-Kids se već dokazao kao veoma popularno rešenje u Australiji, Holandiji, Nemačkoj, Južnoj africi i Koreji jer je omogućio deci da slobodno komuniciraju, dok bezbednosne mere čuvaju mir roditelja.”

Informacije na web sajtu www.mobiles2go.com/uk. govore da će se ovaj uređaj prodavati po ceni od 99.99 funti, plus mesečna tarifa od 15.75 funti.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272