Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

MacBook je toliko tanak...

da je greškom završio u kanti za smeće! Nestao, zauvek, u zemlji smrdljivog smeća.

Apple je opisao ono što su uradili sa MacBook Air-om kao Thinnovation, predstavljajući ga kao najtanji notebook na svetu. On je definitivno veoma tanak, i njegova debljina se kreće u rasponu od 0.16 inča do 0.76 inča, što znači da nema ni jedan inč na najdebljem mestu. Naravno da je ova njegova osobina velika prednost, ali je takođe i mana.

U to se na najgori mogući način uverio Steven Levy iz Newsweek-a, nakon što je MacBook Air o kojem je trebao da napiše članak završio u smeću zajedno sa nedeljnim novinama.

Da li možete da zamislite paniku koju je osetio kada je shvatio da je računar vredan 1800 dolara kojeg je pozajmio od Apple-a nestao bez traga? Kako se osećao možete da pročitate u članku u Newsweek-u. On je detaljno opisao kako je pretraživao svoj apartman i pokušao da rekreira sopstvene korake kako bi se setio gde ga je ostavio, ali bez uspeha.

Na kraju se setio ogromne gomile papira koju je ostavio na stolu za ručavanje u nedelju (na istom mestu na kojem se Air obično nalazio) dok je čitao New York Times i kako je njegova žena došla i pokupila sve papire i bacila ih u kantu za smeće, malo dalje od njihovog apartmana. Nakon što je dobro razmislio, rekao je, “koliko god zvučalo ponižavajuće, ponavljam: the MacBook Air je toliko tanak da je bačen u smeće zajedno sa novinama.”

Zamislite kako se osećao kada je shvatio ja računar zauvek nestao. Još gora je bila pomisao da treba da nazove Apple i kaže im šta se dogodilo. Na njegovu sreću, jedan od ljudi iz Apple-a sa kojim je pričao nije prestajao da se smeje.

Naravno, to nije značilo da neće trebati da snosi posledice gubitka preskupog računara. Newsweek, kompanija za koju radi je sada odgovorna i platiće Apple-u 1800 dolara za računar koji je toliko tanak da je nestao bez traga.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272