Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Magic: The Gathering razvija novu igru za Mac

Ako ste ljubitelj igre Magic: The Gathering i Mac gejmer, obradovaće vas vest da ćete uskoro moći da nabavite novu igru iz Magic: The Gathering serijala. Nova igra se razvija za Mac i Windows operativne sisteme. Plan je nedavno obelodanjen od strane Hasbro-a i Wizards of the Coast. Wizards of the Coast je donela računarskom igračkom svetu igračke sisteme kao što su Dungeons and Dragons i Star Wars TCG. Mind Control Software će da razvija ovu novu igru.

“Uzbuđeni smo što ćemo doneti Magic brend na novu platformu i što ćemo ponuditi našim igračima novi način da iskuse ovu odličnu igru”, rekao je Jared Gustafson, Brand Direktor za Magic: The Gathering iz Wizards of the Coast. “Ovakva partnerstva će omogućiti da se kategorija strateških igara razvija i transformiše kako bi zadovoljila potrebe i želje današnjih gejmera.”

Magic: The Gathering je prvi put predstavljen 1993. godine. To je veoma popularna igra. U ovoj igri vi se nalazite u ulozi veoma moćnog čarobnjaka, koji poseduje moć da poziva razna stvorenja koja će se boriti na njegovoj strani. Igra omogućuje igračima da skupljaju i razmenjuju virtualne karte. Magic: The Gathering igrači mogu da dobiju pomoć od strane mentora, da se bore za razlićite nagrade, i da biraju protivnike na osnovu nivoa veštine.

Wizards of the Coast nije dao više nikakvih informacija o ovom naslovu koji se razvija, tako da nam ostaje samo da pogađamo kako će igra izgledati i kako će se igrati.

Kompanija je dodala da će nas izveštavati o daljem razvoju igre.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272