Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

Microsoft otkriva Windows Box

Wide Area Network (WAN) tehnologija za optimizaciju, određivanje prioriteta i vizuelizaciju povrh izvornih Windows servisa čini Windows Box koji je dizajniran kao prvo opširno Windows zasnovano rešenje za ogranke kancelarija. Microsoft je u saradnji sa Packeteer-om proizveo iShaper, putem udružene strategije proizvodnje.

iShaper je dizajniran kao Windows zasnovano IT rešenje za udaljene ogranke kancelarija, namenjeno za obezbeđivanje dodatne brzine i bezbednosti za ogranak kancelarijskog računarstva. Po rečima kompanije iz Redmonda, originalna verzija iShapera će biti dostupna u sledećim mesecima sa dodatnim izdanjima u četvrtom kvartalu 2007. godine.

“Udaljeni ogranak kancelarije postaje jedna od najtraženijih mrežnih IT inicijativa ove decenije” rekla je Lucinda Borovick, direktor IDC-a. “IT organizacije žele da isporuče vrhunske servere i resurse za skladištenje distribuiranim firmama dok istovremeno kontrolišu operativne i upravljačke troškove. Unifikovani instrumenti ogranaka kancelarije koji uključuju vidljivost programa, povećanu bezbednost i ubrzanu isporuku programa će igrati glavnu ulogu u zadovoljavanju potreba udaljenih ogranaka”.

Windows Server, Internet Security and Acceleration (ISA) Server, i System Management Server (SMS) su osnove za Packeteer-ove tehnologije za Wide Area Network (WAN) optimizaciju i vidljivost programa.

"Uvođenjem Packeteer-ove aktuelne Windows zasnovane iShared WAFS, njihove Mobilitz laptop i deksop proizvode i PacketShare instrumente, mi smo dobili interoperabilnost sa našom Windows infrastrukturom i mogli smo bezbednije i inteligentnije da dobijemo performanse i servise na nivou LAN-a u svim udaljenim kancelarijama i radnim mestima", rekao je Mark Dietrick, CIO Burt Hill-a, jedne od vodećih arhitektonskih firmi u Severnoj Americi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272