Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

Microsoft pod vatrom Googlea

Microsoft Google sukob je proširen na softver kao servis. Obe kompanije sada kupuju male firme sa njihovim servisima. Dok Microsoft Ima Office Live, Google je predstavio Google Apps-Premier Edition. Da bi unapredio ponudu Office Live-a, Microsoft se udružio sa Best Buy-om i prodaje pretplatničke kartice za Microsoft Office Live servise.

Sa Office Live-om kompanija iz Redmonda isporučuje set svestranih servisa za male firme pomažući im da uspostave prisutnost na Internetu. Putem Office Live Basic-a (besplatan), Office Live Essentials (19,95 dolara mesečno) i Office Live Premium-a (39,95 dolara mesečno) male firme će biti u mogućnosti da kreiraju web sajt sa 2GB prostora za skladištenje, da imaju maksimalno 50 email naloga koji nose ime kompanije i alatku za postavljanje oglasa u mašini za pretraživanje i tako dalje.

“Microsoft Office Live je ostvario veliki uspeh u obezbeđivanju malih firmi sa istim onim alatkama koje su dostupne velikim firmama” rekao je Michael Schultz, američki poslovni i marketinški šef za Office Live pri Microsoft-u. “Mi možemo bilo kojoj firmi da damo krila, omogućujući i najmanjima da budu profesionalno prisutni na Webu. To je upravo kao privatni mlazni aviona sa Marquis Jet Card programom: bolji način za vlasnike malih firmi da promovišu i upravljaju svojim poslovima – gde god da ih njihov posao odvede.

Google Apps Premier Edition je odgovor Microsoftu od Mountain View pretraživača. Google nudi nešto što u je odnosu na Microsoftove ponude superiornije: 10 GB  prostora za skladištenje po APIu korisnika za integrisanje firme, 99,9% vremena konekcija sa Internetom, Gmail, Google Calendar, Google Talk i Start Page, Google Docs & Spreadsheets, i sve to za 50 dolara po korisničkom nalogu godišnje.

“Firme traže programe koji su jednostavni i intuitivni za zaposlene, ali koji takođe nude bezbednost, pouzdanost i mogućnost organizovanja zahteva date organizacije” rekao je Dave Girouard, potpredsednik i generalni direktor Google Enterprisea. “Sa Google Apps naši korisnici mogu da budu u dodiru sa jedinstvenom tehnologijom i inovacijama za delić cene tradicionalnih instaliranih rešenja”.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272