Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Moby nastupa sa Amy Winehouse u Beogradu

Poput odlično ocenjenih nastupa u Brazilu početkom ove godine, očekuje se da će Amy i pred beogradskim fanovima uživo izvesti i neke pesme sa novog albuma, naslednika čuvenog "Back to Black", kojim je obezbedila status prve dame savremenog soula i zaradila čak pet Grammy nagrada.

Tačan datum izlaska albuma još uvek nije poznat, ali pojedini londonski mediji tvrde da je već skoro završen, te da je moguće da će ga pre leta najaviti novi singl. Ovih dana je potvrđeno da će Amy gostovati na albumu legendarnog pevača Tonija Beneta gde će pored nje pevati i Lady Gaga, Michael Buble i Carrie Underwood. Dueti publiku očekuju i na novom albumu popularne Amy, koja je već zakazala snimanje u legendarnom studiju Abbey Road sa Damienom Marlijem i reperom Nasom.

Moby je ponovo u centru svetske muzičke pažnje nakon nedavno objavljenog maksi singla sa tri nove pesme koje se pritom mogu potpuno besplatno preuzeti sa njegovog sajta Moby.com. U pitanju su pesme koje prethode njegovom desetom studijskom albumu "Destroyed", najavljenom za 16. maj ove godine. Poput Amy Winehouse, i Moby je novi album snimio u studiju Abbey Road, a pratiće ga istoimena knjiga Mobijevih fotografija koje su nastale tokom intenzivnih turneja.

Među 20 evropskih gradova u kojima će nastupiti ovog leta, Moby će čak dvaput podeliti scenu sa Amy Winehouse, prvo u Beogradu 18. a zatim i u Atini 22. juna. Mobiju će ovo biti drugi koncert u Beogradu, budući da je popularni muzičar nastupao u klubu Industrija 1996. godine čega se vrlo živo prisetio u jednom od nedavnih intervjua ovdašnjim medijima. Iako je i tad bio globalno popularan, Moby ovog leta u Beograd dolazi sa preko 20 miliona prodatih albuma iza sebe i saradnjom sa imenima kao što su David Bowie, Daft Punk, Metallica, Public Enemy ili Beastie Boys. Iza sebe ima preko 3.000 održanih koncerata na kojima svira klavijature, gitaru i bubnjeve. Mobijevu muziku su koristili mnogi reditelji u više od stotinu filmova od kojih se svakako izdvajaju "Plaža", "Vrelina", "Bornov identitet" ili "Sutra ne umire nikad".

Ulaznice za verovatno najveći koncertni događaj u regionu biće u prodaji od ponedeljka 4. aprila po cenama od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 dinara za Parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit. Rana prodaja za svetski klub fanova Amy Winehouse počinje već od petka.

Ulaznice za koncertni događaj sezone mogu se rezervisati putem poziva na broj 0900/ 11 00 11 ili na info@tickets.rs, a od ponedeljka 4. aprila prodavaće se direktno na blagajni Beogradske arene, u šoping centru Ušće, Bilet centru na Trgu republike 5, knjižarama Delfi/Laguna i putem sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.

LINK.

Kako je Dali video MTV logo?

LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272