Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

MPlayer je importovan u Windows Mobile

 

MPlayer je možda najmoćniji i najraznovrsiji medija plejer za Linux. Mnogi popularni Linux i Windows medija plejeri kao što su SMPlayer i KMPlayer su izgrađeni na MPlayer-u. I zahvaljujući amitv_17 at the XDA-Developers forumu, vi sada možete da koristite MPlayer na Windows Mobile telefonima ili PDA uređajima.

Prva verzija MPlayer-a za Windows Mobile je malo gruba po ivicama. GUI je prilično jednostavan, a upotrebe procesora je prilično intenzivna. Ali činjenica da MPlayer podržava skoro svaki poznati audio i video format poznat ljudima nadoknađuje ove dečije bolesti.

Na primer, ovo je jedini Windows Mobile media plejer, koji podržava RealAudio i RealVideo fajlove, osim ako ne računate Real Media-jin prevaziđeni RealPlayer u medija plejere. WMA dekoder ne radi, ali psotoji podrška za H.264, Flac, MP4, M4a, OGG, MP3, i gomilu drugih egzotičnih formata.

Importovanje MPlayer-a izglda da radi sa Windows Mobile 5 i Windows Mobile 6 uređajima. Korisnici Windows Mobile 2003SE i ranijih verzija neće moći da ga koriste.

Adresa: MPlayer

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272