Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Najbolji geek hoteli

Ja sam prilično uzdržan kada se povede razgovor o hotelima koji poseduju opremu koja može da zadovolji fanatika za tehnologijom (a znam za veliki broj malih hotela sa prilično dobrom tehničkom opremljenošću), ali HotelChatter je otišao dalje od svih u identifikaciji hotela koji su stvarno najbolji za geekove. Kao što ovaj sajt tvrdi, to su hoteli koji poseduju mnogo više od besplatne Wi-Fi konekcije i minibara koji je prepunjen Jolt kolom. Pravi geek hoteli treba da ulaze u samu srž tehnologije. A neki od hotela u ovoj listi su uvek prepuni gostiju.

Prvi na listi je Tribeca Grand hotel u Njujorku, koji ima sobe koje su pretrpane vodećom Apple-ovom najnovijom mutimedijalnom tehnologijom. Sobe uključuju Apple G5 PC, kamere, mikrofone, bežičnu opremu, iPod i Bose SoundDock. Odletećete čak do Menhetna i, srećom po vas, nećete trebati da napuštate hotelsku sobu! Pogledajte YouTube-u video o sobi na HotelChatter sajtu.

Neki od ostalih hotela na listi više brinu o geeku u vama nego o tehnolofilu: Hotel Mit ima robote u predvorju, a Woodlyn Park na Novom Zelandu je napravljen kao rupa za hobite. Verovatno najbolji je Sidi Driss u Tunisu, oronula pećina u pustinji koja uključuje neke od zgrada iz Tatuin seta iz Ratova Zvezda, gde možete da prenoćite za 12.30 dolara.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272