Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Autodesk Inventor 2013 osnove

Autodesk Inventor 2013 osnove

Popust cena: 1490 rsd

SketchBook digitalno slikanje

SketchBook digitalno slikanje

Popust cena: 900 rsd

Naplativa veština projektovanja i crtanja uz pomoć računara

Kursevi

Ove veštine su danas izuzetno tražene i odlično plaćene. Pored veština i tehnika crtanja u arhitekturi, građevinarstvu ili izradi prototipova, do detalja ćete upoznati program AutoCAD sa svim njegovim naprednim opcijama.

Na CAD Department-u ćete naučiti kako da vizuelizujete objekte, date im treću dimenziju i postavite ih u virtuelni prostor. Ono što je do juče bilo nezamislivo u oblasti tehničkog crtanja i projektovanja, sa razvojem softvera postalo je stvarnost koja je i vama danas dostupna. Kada završite školovanje na CAD Department-u postaćete cenjeni stručnjak za primenu CAD softvera u praksi. Visoka primanja za ljude sa ovakvim kompetencijama su podrazumevana.
Školovanje na odseku CAD se izvodi na četiri programa:


Computer Aided Design

Na ovom programu naučićete napredne tehnike upotrebe softvera za crtanje i projektovanje uz pomoć računara – AutoCAD 2011. Takođe, specijalizovaćete se i za vizuelizaciju i modelovanje objekata uz pomoć AutoDesk 3ds Max 2011. Computer Aided Design je napredan program za osobe koje žele da postanu eksperti u crtanju projekata zgrada, urbanog okruženja, pravljenja atraktivnih 3D modela i uz sve to obezbede širok spektar poslova na kojima je moguće raditi.


Digital Prototyping

Ovo je program za buduće stručnjake u izradi digitalnih prototipova. Uz temeljnu osnovu u upotrebi Autodesk AutoCAD-a 2010, na ovom programu naučićete sve tajne naprednog Autodesk Inventor 2011 softvera. Izrada prototipa je osnova kreiranja svakog proizvoda. Do juče je ovaj neophodan proces bio skup i dugotrajan, danas vi možete preuzeti veštine koje vam garantuju visoko poznavanje oblasti izrade digitalnih prototipova i mogućnost praktične primene stečenih znanja u praksi.


Architectural Drawing

Program je za sve one koji žele da se bave umetnošću arhitekture, a nisu znali odakle da počnu. Ovaj program je pripremljen tako da vas od osnova upozna sa konceptima primenjene arhitekture. Bilo da želite da uredite svoju kuću, stan ili dvorište, bilo da želite da objektima i zgradama date novi izgled ili da isplanirate izgled objekta koji tek treba da bude sagrađen. Arhitektura je danas idealan spoj umetnosti i tehnike, ona vam omogućava da maksimalno ispoljite svoju kreativnost, istovremeno vodeći računa o tehničkim i funkcionalnim zahtevima okruženja.


Building Construction

Program za tehničare i građevince. Za sadašnje graditelje i one koji to žele da postanu. Na ovom programu naučićete sve elemente projektovanja i testiranja građevinskih objekata uz pomoć računara. Naučićete kako upotrebom naprednog softvera Autodesk Revit 2011 možete smanjiti troškove na građevinskim projektima, a istovremeno značajno smanjiti vreme koje je do juče bilo potrebno prilikom izrade projektne dokumentacije.


Da pogledate plan i program za odsek CAD, prvo izaberite jedan od gorenavedenih programa specijalizacije.


Šta ćete savladati?

Veštine kojima ćete vladati po završetku ovog programa su:

  • tehničko crtanje i projektovanje uz pomoć računara,
  • 2D i 3D crtanje,
  • vizuelizacija digitalnih objekata,
  • izrada digitalnih prototipova,
  • korišćenje arhitektonskih i građevinskih elemenata.

VIŠE INFORMACIJA.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272