Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Nokia N76 dobija ažuriranje, A2DP je uključen

Nokia je učinila dostupnim novo ažuriranje za svoj N76 model telefona. Odlična stvar u vezi ove nove softverske nadgradnje koju je uređaj dobio je to da je dodat A2DP i AVRCP Bluetooth.

Svaki korisnik Nokia N76 je dugo očekivao ovo ažuriranje za svoj uređaj i sada kada je konačno stiglo, ono donosi veliki broj iznenađenja. A2DP i Bluetooth nadgradnja nisu šokantni ali je preuređena i struktura menija. To će zbuniti većinu korisnika koji su se već navikli na prethodnu strukturu telefona. Nokia se takođe pobrinula o nekoliko grešaka i dodala neophodnu stabilnost programu.

Verovatno najprimetnije modifikacije se nalaze u meniju. Standardne kategorije su modifikovane i zamenjene sa sumnjivom efikasnošću. Problem je u tome što kada se korisnik navikne na to kako telefon izgleda i kako je organizovan veoma je teško da se prihvate čak i male promene.

Nokia N76 je jedan od najboljih multimedijalnih uređaja koji dolaze iz Finske kompanije. On rukuje muzičkim fajlovima veoma efikasno i sa odličnim performansama a takođe ima i fotoaparat od 2 megapiksela. Ovaj mobilni telefon obezbeđuje svu zabavu koju jedan mobilni telefon treba da ponudi korisniku u uglađenom i modernom dizajnu.

Uređaji N serije su primili nekoliko nadgradnji u proteklih nekoliko meseci. A2DP profil je jedna od funkcija koju je Nokia specijalno razmatrala. Ove nove mogućnosti mogu da se upotrebe sa velikim brojem Bluetooth proizvoda. Tu spadaju slušalice, streameri i zvučnici, a sve to povećava funkcionalnost mobilnog telefona.

Nokia N76 nadgradnja je deo složenijeg pokreta koji je Nokia preduzela u vezi svoje Nseries serije telefona. Iz tog razloga, postoje velike šanse da će stići nadgradnja i za ostale telefone u ovoj liniji.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272