Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Nokia N95 je proglašen za najbolji evropski mobilni telefon

Nokia je danas objavila, da je vodeće evropsko udruženje za potrošačku elektroniku European Imaging and Sound Association (EISA), dodelila mobilnom telefonu N95 titulu najboljeg u Evropi.

U obrazloženju nagrade navodi se da ovaj izuzetni uređaj poseduje „gotovo“ sve funkcije koje možemo da zamislimo. Nokia N95 predstavlja vrhunski idealni komunikacioni uređaj, pomoću kojeg možete da skladištite slike i upoznate se sa događajima u svetu.

Nokia N95 u sebi poseduje pregršt tehnologija, kojima konkurenti još uvek nisu ovladali u potpunosti sa stanovišta kvaliteta i funkcija. Ono što treba spomenuti kao glavnu karakteristiku je fotoaparat rezolucije od 5 megapiksela sa Carl Zeiss optikom, mogućnost snimanja video fajlova u MPEG4 formatu, a tu je i nezaobilazni GPS sistem koji u praksi radi više nego odlično. Od komunikacija tu su Wi-Fi modul, mogućnost pristupa brzinom do 3.5 MB/s.

Udruženje EISA svake godine deli nagrade za potrošačku tehnologiju i svoje odluke donosi pomoću približno 50 uglednih revija za fotografiju, video sisteme, audio sisteme, kućne sisteme i mobilne uređaje iz više evropskih država.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272