Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Nokia Siemens širi GSM i 3G WCDMA mrežu u Srbiji

Nokia Siemens Networks će proširiti svoju GSM i 3G WCDMA mrežu sa Telekom Srbija mobilnom branšom. Kompanija će isto tako obezbediti sve potrebne servise da bi osigurali da će potrošači uživati u njima u maksimalnom kvalitetu.

Nokia Siemens Networks je počeo sa isporukama u julu, što je omogućilo da Telekom Srbija proširi svoju mobilnu širokopojasnu mrežu kako bi u potpunosti podržala nove servise. Više od 5 miliona ljudi će imati koristi od novog ugovora. Ugovor uključuje isporučivanje opreme i instalaciju, izgradnju i integraciju sistema, obuhvatajući i rešenja kao što je radio mreža velike brzine, oprema mobilne telefonije najnovije generacije i ekstenziju pripejd sistema.

“Verujemo da će naša saradnja biti čak i unosnija u budućnosti i da će udruživanje Siemens-a i Nokia-e nastaviti da nam donosi mnogo uzbudljivih i industrijski vodećih proizvoda i servisa”, rekao je Vladimir Lučić iz Telekoma Srbija.

Ugovor predstavlja veliki potencijal i za Nokia Siemens Networks. “Kao značajni regionalni operater, sa ekspanzionim potencijalom, Telekom Srbija je jedan od naših ključnih partnera. Veoma smo počastvovani što je Telekom Srbija prepoznala Nokia Siemens Networks kao pouzdanog partnera, spremnog da ponudi celu liniju novih tehnologija sa njihovim dugoročnim planovima i ispunjenjem svih njihovih potreba”, rekao je Dietmar Appeltauer, šef podregiona za centralnu i istočnu Evropu pri Nokia Siemens Networks.

Kompanija će upotrebiti Nokia Flexi Base Station tehnologiju. To je najmanja i najefikasnija multitehnološka bazna stanica industrije koja ima jedinstven dizajn i arhitekturu.

Nokia Siemens Networks je vodeći kada je reč o obezbeđivanju WCDMA/HSPA servisa. Do sada on je postavio baze za skoro 100 WCDMA referenci radio mreža i blizu 50 HSDPA referenci.

Kompanija je do sada privukla skoro sto miliona korisnika.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272