Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

NOVA KNJIGA - Bulletproof Ajax

U ovoj knjizi Jeremy Keith korak po korak otkriva najbolje prakse za unapređivanje web sajtova pomoću Ajaxa. U ovoj knjizi ćete naći:

  • Korak po korak vodič za unapređenje web sajtova pomoću Ajaxa.
  • Koristi tehnike progresivnog poboljšavanja kako bi se obezbedila graciozna degradacija koja omogućuje da web sajt bude upotrebljiv u svim pretraživačima.
  • Pokazuje čitaocima kako da pišu sosptvene Ajax skriptove umesto da se oslanjaju na tuđe biblioteke.

Dizajnerima web sajtova se sviđa ideja Ajaxa - kreiranja web stranica u kojima se informacije mogu ažurirati bez osvežavanja čitave stranice. Ali za one koji nisu okoreli programeri, unapređenje stranica pomoću Ajaxa može da predstavlja veliki izazov. Još veći izazov je obezbediti da date web stranice rade za sve korisnike.

U knjizi Bulletproof Ajax, autor Jeremy Keith demonstrira kako programeri koji se dobro snalaze u CSS-u i X(HTML)-u mogu da kreiraju Ajax funkcionalnost bez okvira, koristeći ideje graciozne degradacije i progresivnog unapređivanja kako bi obezbedili da web stranice rade u svim web pretraživačima. Kroz ovaj korak-po-korak vodič, Jeremy stavlja naglasak na najbolju praksu sa pristupom gradnji Ajax stranica koji se zove Hijax, koji poboljšava fleksibilnost i izbegava najgore scenarije.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272