Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 1230 rsd

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 800 rsd

Nova verzija paketa Office

Microsoft je najavio sledeću verziju svog Office paketa poslovnih programa, prikazujući redizajnirani interfejs i nove mogućnosti koje dozvoljavaju korisnicima da preuzimaju podatke sa web sajtova i umreženih serverskih računara.

Na demonstraciji je prikazano da su standardni padajući meniji File i Print uklonjeni, a umesto njih su ponuđene grafičke kartice i dugmad koji se automatski menjaju u zavisnosti od vrste podataka sa kojima korisnik radi.

Microsoft planira da se nova verzija Office, pod kodnim nazivom “Office 12”, pojavi u drugoj polovini 2006., kada treba da se pojavi i Windows Vista, sledeća verzija operativnog sistema Windows.

U Office 12, Microsoft namerava da mnoštvo osobina u ovoj familiji proizvoda, Word, Excel, Powerpoint, Access i Outlook, učini dostupnijim korisnicima kroz novi interfejs.

Microsoft je takođe otvorio veliki broj osnovnih funkcija paketa Office softverskim inženjerima kako bi ih ohrabrio da pišu softvere posebno namenjene za Office, kao što Windows služi kao platforma za nezavisne proizvođače softvera. Microsoft ohrabruje programere da prave softvere koji će povezivati funkcije Office sa podacima smeštenim na serverima i u bazama podataka.

Pored toga, Microsoft je promovisao poboljšanja sopstvene serverske linije proizvoda, koja će olakšati saradnju korisnika i razmenu dokumenata i podataka.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272