Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 12 od 24

Kako bi danas izgledali Šekspir, Marija Antoaneta, Elizabeta I, Henri VIII

 

 

 

Elizabeta IHenri VIIILord NelsonMarija AntoanetaŠekspirTHE TELEGRAPH.
 
   

Kako bi Instagram izgledao na Windowsu 95

 

 

 

Instagram na Windowsu 95 U vreme Windowsa 95, Instagram nije postojao.   Misha Petrick, izuzetan grafički dizajner. LINK.
 
   

Kako da ilustrujete svoj život - knjiga An Illustrated Life od Denija Gregorija

 

 

 

Kao uvod je postojao sajt, na kom su povremeno prikazivani radovi, sa kratkim pričama. Danny Gregory ima i svoj sajt. Obavezno ga posetite, pun je dobrih slika, priča, knjiga.   Mattias Adolffson poručuje da su njegove crtanke polje za igru. Kurt Hollomon: Hal Mayforth: Adam McCauley: Knjiga je božanstvena inspiracija, ne samo kroz ilustracije, nego i kroz priču. Na kraju, sa sajta Mueller's Journal jedna razglednica koja je poslata Deniju iz Hrvatske od Christopha Muellera:   Hrvatski stil života.
 
   

Kako da nacrtate drvo

 

 

 

Kako da nacrtate drvo Squidoo donosi odličnu kolekciju postupaka crtanja drveta, drveća. Crtanje drveća koje nas okružuje Ako nikada niste nacrtali drvo, vreme je. Pošaljite nam svoj crtež. Ako ne volite da crtate, volite li da spavate u ovakvom krevetu? Link.
 
   

Kako da napravite svoga ljubimca od guma

 

 

 

Robot Nine i kreacije od automobilnskih guma Umesto na reciklažu, treba ih oblikovati, pretvoriti ih u nešto ponovo korisno. Ajkula može da vam bude ljubimac, ali se teško drži u kući. Buda je mudar i kada je od guma napravljen. Ako bljuje vatru, može li sam da se zapali? Samo pokušajte da ga zajašete. Mali slon traži majku, ali nju su odneli na reciklažu. Kornjača je spora, ali svuda stigne. Kompletna kolecija kreacija od neupotrebljivih automobilskih guma. LINK.  
 
   

Kako da obučete drvenu jaknu - Livio de Marchi

 

 

 

Drvena jakna de Marchija Da li biste lakše obukli gaćice. Posetite ga. Sve izgleda kao da je ono što mislite, ali je nešto sasvim drugo. LINK. Knjiga posle drvene jakne - Otkačena istorija sveta Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Kako da obučete nešto prljavo - malo umetnosti - malo posla - prljavi miš

 

 

 

Prljave košulje. Link. A, čiste. Kada uđete u neki restoran sa ovakvom košoljom, rećiće vam: "Vi niste jeli kod nas. " PRLJAVI POSLOVI - DISCOVERY Ako ne gledate ovu seriju, vreme je da počnete. Posao može da bude prljav i u kancelariji. Izrazito prljav za kompjuterom. Link. Sajt koji možda niste posetili, a ima veze sa temom, i sa digitalnom fotografijom - Urban Dirty. Besplatne teksture za vaš digitalni posao. Galerija poseduje preko 450 fotosa, u tri različita fotmata, malom, srednjem i velikom. Zgrade nisu samo za malterisanje. Pre malterisanja, su za fotografisanje: Ako koristite Wordpress, evo i tema: Dirty Mouse - Kako može da izgleda hrana za dizajnere. U poštanskom sandučetu dobijate sve više štampanog materijala. On je dizajniran često tako da sve ostale bacate. Dirty Mouse je blog koji treba da bude inspiracija za dizajnere. Moto: Dizajnerski miš treba da se nahrani sa dovoljno hrane, da daje dobra rešenja. Londonski studio BlackLabs i jedno od njihovih rešenja: Da nema prljavog ne bismo znali koliko je nešto čisto.
 
   

Kako da vam bude veselo u kancelariji, ako već ništa ne radite

 

 

 

Time i vesele kancelarije Magazin Time je objavio 19 fotografija veselih kancelarija u kojima je nešto izmenjeno. Kolege su dobijale stikere sa porukama, ali ništa nisu uradile. Malo se nakupilo: Stigla je nova koleginica, pa da joj poželimo dobrodošlicu: Đoka je dobio sina, pa smo mu napunili kancelariju sa balonima: Moraće da probuši 286 balona da bi došao do radnog mesta. LINK - TIME.
 
   

Kako je Kordian Lewandosky video Mikelanđela - Igra je gotova

 

 

 

Igra je gotova i Mikelanđelo nije koristio motornu testeru. Link.
 
   

Kako naduvati jedan balon udvoje - Otkačene priče

 

 

 

Balon za naduvavanje udvoje Svaki dim koji ti udahneš za mene znači duži život. Ono što ti vidiš ja ću videti samo u snovima. Link. Knjiga posle razdvajanja - Otkačene priče Latinske Amerike Link ka knjizi.
 
   

Kako rad u državnim organima utiče na izgled čoveka - Barak Obama posle....

 

 

 

Barak Obama: Srećom, svet nakon 4 godine može da dođe do daleko boljih rezultata. Na primer, na blogu Gurrs, vidimo da je neko diplomirao i dobio dečicu koja su porasla: Nakon 4 godine putovanja po SAD, Kelli se vratio u Minesotu: Hakan Erkman nakon 4 godine studija dizajna je kreirao zmiju koja jede zmiju, i tako nove godine pojedu stare: Kada na nekoj površini koja je bila bez zelenila počne da niče trava, i cveće treba 4 godine da bi se stvorilo žbunje: Šta ste uradili u protekle 4 godine? 
 
   

Kako se ne nervirati posle odlaska muškarca u toalet - Japansko rešenje

 

 

 

Jastućići za kolena Od malih nogu se stvara pravi odnos prema stvarima oko nas. Link. Sli to su Japanci. Pretpostavljamo da je pronalazač ŽENA.
 
   

Kako se šminkom postiže Photoshop efekat 10, 20, 30, 40, 50 i 60 godina

 

 

 

Šminka kao Photoshop efekat 10 godina 30 godina  50 godina Link. Pogledajte kako ista devojka izgleda drugačije i kako lako mozak može da se prevari.
 
   

Kalendar koji ćete možda voleti, jahati ili sami napraviti

 

 

 

Kalendar koji ćete voleti U svakoj automehaničarskoj radnji na zidu visi kalendar. Pošto je godina počela, i prvi mesec uveliko troši svoje dane, dok vam mehaničar sređuje i prepravlja auto, pogledajte ovaj kalendar koji ćete možda zavoleti, a mi smo ga videli na Moo: Kalendar je napravlje od delova vaših fotografija. Kalendar koji može da se jaše The FontFeed je objavio 2007. kalendar sa sledećim rešenjem: Ako vas pored kalendara interesuje marketing FontFeed je objavio animiranu instoriju marketinga: A short history of marketing od Michael Reissinger na Vimeo. Kakve veze ima marketing i kalendar? Pa, recite nam. Kalendar i marketing Posetite sajt "Calendar - Marketing Association". Detaljno uputstvo kako se kreira i štampa kalendar. Od istorije kalendara do izbora štampača. .
 
   

Kalendar sa osmehom za svaki dan bilo da je lep ili nije

 

 

 

Tako treba i kalendar da izgleda. Sledeća godina nije prestupna, pa prema tome, ma šta pričali, mora da bude puna osmeha, OSSSSSMMMMEEEEHA. Neko će reći smajl, neko osmeh, ali će svi razumeti. Ako niste imali ovakav kalendar za 2008. vreme je za 2009. Već vidim neke koji bi pored ikone smile-ija i druge ikonice. . Link.
 
   

Kalendar za 2009. godinu - sa svim onim što vam je bitno

 

 

 

Dizajnter Maksim Biriulkov je osmislio sat u kom se dani, nedelje, i meseci prikazuju odjednom. Velika kazaljka prikazuje tekući dan i mesec takođe. Kompletnih 365 dana u godini vam je na raspolaganju. Mala prikazuje tekući dan u nedelji. Link.
 
   

Kalendar za 2009. godinu na majici - dizajn se završava na kraju

 

 

 

Umetnik Peter Hanberger je kreirao kalendar za 2009. godinu na majici, ali kao nezavršen posao. Cela godina je naštampana na majici, naravno, sa svim danima. Olovka je sastavni deo kompleta. Autor predlaže da se svaki dan kada se majica nosi - precrta. Kalendar je gotov na kraju godine. Iz priloženog se vidi da autor ne nosi svakog dana ovu majicu.  
 
   

Kalendar za 2010. - oživljavanje srpske avijacije - TangoSix2010

 

 

 

Kalendar za 2010. godinu Da li znate da postoji srpski aero-tabloid? TangoSixBlog. OŽIVLJAVANJE PULSA KLINIČKI MRTVOJ SRPSKOJ AVIJACIJI POČINJE! STOGODIŠNJAKINJA JE NA APARATIMA. PROSLAVU PRVOG VEKA ORGANIZOVAĆE NJENI NAJVOLJENIJI. PO NAJBOLJOJ SRPSKOJ TRADICIJI ISTI ONI KOJI SU JOJ SLOMILI DUH, BAHATO SE ODNOSILI PREMA NJENOM TELU I UZELI JOJ ŽELJU ZA ŽIVOTOM. SUROVOM IGROM SUDBINE, STOGODIŠNJAKINJI NIJE DOZVOLJENO DA NAS UPOZNA. NAS EKIPU IZ TANGO SIX-A. INCESTUOZNA RODBINA SILOVATELJA SA BELIM RUKAVICAMA ČUVALA NAS JE PO STRANI, ZABRANILA SVAKI KONTAKT. ODLUČILI SMO DA JOJ POMOGNEMO. DA JE OŽIVIMO. KAKO? ANGAŽOVALI SMO PRELEPE DEVOJKE. VEOMA OZBILJNIM TESTIRANJEM, VLK SE UVERILA DA SVE IMAJU IQ ZNAČAJNO VEĆI OD BILO KOG RUKOVODIOCA, POST-HOLDERA, PRIVATNIKA, PREDSEDNIKA, SEKRETARA. . . MA SVAKOGA KO IMA NEKU FUNKCIJU U SRPSKOJ AVIJACIJI. TangoSixBlog na Twitteru. Knjiga posle posla - Biciklistički dnevnici dejvida Birna Zato što bicikl i avion imaju toliko toga zajedničkog. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Kapriciozne i erotske ilustracije Marion Fayolle, odlične da zaboravite da napolju pada kiša

 

 

 

Marion Fayolle Duhovita Marion FayolleVIŠE O MARION.
 
   

Kišibran može da bude za jedno ili dvoje ili na izložbi

 

 

 

Članak u Politici. Kišobran za dvoje. Dečija predstava, gde se uči da ono što je za jedno tek može da bude i za dvoje: Kada ima za dvoje, može i kuća da se napravi, kao u Milanu. Kuća od kišobrana, kada nas ima više od dvoje. Kišobran je veoma vezan za kišu. Pušači, koji će uskoro biti izbačeni i iz kafana, kafića i kada izađu na kišu, moraju da koriste kišobran za pušače: Posle kiše, kišobran se odlaže, a umetnik slika svoju radost: Posle kiše: Radost kad kiša pada, radost i kada prođe.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272