Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 3 od 24

Burma u obliku vaše poruke voljenom

 

 

 

Japanski umetnik Sakura Koshimozu je imao svoju ideju za venčanu brurmu. Na pitanje matičara, DA LI . . . . odgovor je DA, ŽELIM . . . Vaš glas proizvodi talase na displeju monitora kreiraju sliku, koju ovaj umetnik UREZUJE U PRSTEN. Ono što ste izgovorili, ostaje zauvek urezano u burmu. Link.
 
   

Čista tehnologija - papir nije za bacanje, kao ni svet

 

 

 

Yuken Teruya  manipuliše sa svakodnevnim objektima. Rolna toalet papira. Šuma na papiru ne raste Papir je bivša šuma. Kada vidim papir, zamišljam drveće koje raste u nebo. Drveće nacrtano na papiru ne raste. U knjizi drvo ima koren na jednom listu, a krošnje na drugom   Video sam kako sa jedne strane na drugu skaču divokoze. Kako junak sa strane 235 bere trešnje sa 234 strane. Na crnim zidovina svet je uvek obojen   Stotine zastava je zamenjeno jednom. Knjiga REVOLUCIJA ČISTIH TEHNOLOGIJA vam pokazuje da svet uvek ima svoju zelenu stranu. Naručite je.  
 
   

City Creator - Kreirajte virtuelne gradove

 

 

 

Izaberite grad iz selekcije na desnoj strani i kliknite na odgovarajuće build dugme da biste počeli da stvarate vaš grad. Prevlačite i puštajte delove sa paleta na levoj strani na prostor na desnoj strani. Čim kliknete na neki deo on će biti dignut u prednji plan. Organizujte ih po vašoj želji kako biste napravili unikatne gradove. Napomena: Možda će vam biti lakše da se snađete ako prvo kreirate puteve. Ako vam se neki deo grada ne sviđa možete da ga izbrišete tako što ćete ga staviti u kamion koji se nalazi u desnom uglu. Ceo grad možete da izbrišete tako što ćete kliknuti  na Delete all dugme. Kliknite na 'Save & send' da biste poslali vaš jedinstveni grad vašim prijateljima.
 
   

Čizme, čizmice, gumene i one druge - na nogama i knjigama

 

 

 

Lakše se love momci u gumenim čizmicama Ove ljude volim zbog gumenih čizmica Ove čizmice pripadaju meni, a i ti mi pripadaš   Oni koje smo voleli odneli su i čizmice koje su voleli Popravićemo kuću i zakrpiti gumene čizme   Knjiga kada izujete gume čizme - Šotova originalna svaštara Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Corel Painter X - pravi alat za umetnike

 

 

 

Novi Corel® Painter™ X je veoma moćan program za ilustrovanje i upotrebu prirodnih tehnika slikanja. Ovaj program poseduje jedinstveni set digitalnih četkica, umetničkih materijala i tekstura koje odslikavaju izgled i osećaj njihovih tradicionalnih pandana. Corel Painter X takođe poseduje nove alatke za kompoziciju i revolucionarni RealBristle™ sistem za slikanje koji kopira tradicionalne četkice kao nijedan program do sada - sve do pojedinačnih poteza četkice! Corel Painter X je alat specijalno dizajniran za umetnike, dizajnere i fotografe, kao i za buduće generacije kreativnih profesionalaca! Komercijalni dizajneri Komercijalnim dizajnerima su potrebni moćni alati za rad. Zbog toga mnogi vodeći svetski ilustratori, dizajneri koncepata u automobilskoj industriji, industrijski dizajneri, arhitekte i grafički dizajneri koriste Corel Painter. Corel Painter X omogućuje komercijalnim dizajnerima da jasno uhvate svoju kreativnu viziju i izvajaju originalne dizajne, ilustracije i logoe za svoje klijente. Umetnici u industriji zabave Vodeći umetnici u industriji zabave koriste Corel Painter kako bi kreirali neke od najpoznatijih filmova, stripova i video igara. Profesionalni umetnici u svetu zabave mogu da ubrzaju svoju produkciju pomoću Corel Painter-a X - maksimalno angažujući svoje talente i tehnike  - kako bi kreirali prelepe scene, nezaboravne karaktere, vozila i teksture. Profesionalni fotografi Zadnjih godina Corel Painter je zaslužan za pojavu novog trenda u profesionalnoj fotografiji u kojem fotografi istražuju kreativne mogućnosti pretvaranja svojih fotografija u slike. Corel Painter X nudi fotografima nove alate koji im omogućuju da lakše nego ikada do sada kreiraju kao rukom slikane umetničke radove od svojih fotografija. Lepa umetnost Mnogi klasični umetnici koriste Corel Painter kao svoj primarni alat. Njihovi radovi se pojavljuju u galerijama, demonstrirajući činjenicu da je digitalno kreirana umetnost postala prihvaćeni medijum na svetskoj umetničkoj sceni. Corel Painter X omogućuje umetnicima da eksperimentišu sa novim tehnikama, bez investiranja vremena i novca koji bi bio neophodan sa analognim medijima i dobiju rezultate koji emuliraju njihove tradicionalne pandane. Studenti Predavači širom sveta koriste moć i lakoću upotrebe Corel Painter-a kako bi pomogli studentima da ovladaju tehnikama koje su im potrebne kako bi uspeli kao kreativni profesionalci.
 
   

CS5 je stigao - Photoshop - Illustrator - InDesign - Dreamweaver - Flash

 

 

 

Photoshop CS5 Familija verzija programa. LINK. Illustrator CS5 Šta je novo. LINK. Kako izgleda perspektiva. Osnovna stranica Link. InDesign CS5 Familija proizvoda. LINK. Noviteti. LINK. Interaktivni dokumenti i prezentacije. Dreamweaver CS5 Šta je novo? Link.   Integrisana CMS podrška. Flash Professional CS5 Šta je novo? LINK. Potpuna kontrola teksta.
 
   

Da li biste voleli da napravite Photoshop interfejs od drveta, ako ste umetnik

 

 

 

Photoshop interfejs renderovan u objekte iz stvranog sveta. Podaci za ovaj fantastičan interfejs su: Agencija : Bates141 JakartaKreativni direktor : Hendra LesmonoUmetnički direktor : Andreas Junus & Irawandhani KamargaFotograf: Anton Ismael 
 
   

Da li ste ikada pisali po vodi, ako niste, možda ćete

 

 

 

Budućnost fontana je prikazana na TechBlog. One će pored okrepljujućeg toka vode moće da prikazuju i tekst, slike i još mnogo štošta. Da li želite da vidite kako to izgleda:     Japanci su kreirali reči na japanskom i engleskom, kao i delfine, i druge oblike. Vodena umetnost ili umetnost na vodi.
 
   

Da li ste spakovali kofer da putujete tamo gde ste planirali

 

 

 

Jung-Ah Kim  sto sa aktovkama-fiokama: Nekada, kada smo putovali, smo lepili nalepnice gradova na koferu: Svaki kofer priča svoju priču. Kada ga otvorite, on počinje priču. Kada ga zatvorite, on sluša ono što će pričati. Kada spakujete kofer u kofer u kofer u kofer, dobijate delo Maichaela Johanssona. Skulptura iz Den Haaga, kofer u boci. Od broda i svih putnika, ostao je samo kofer. Ako ste hrabri, onda možete da otvorite nepoznati kofer. Iz kofera Suzy Quigley je izašla noćna mora:    
 
   

Današnja inspiracija - Jaje - Skok - Zelena - Babuška Muška

 

 

 

Današnji umetnici spajaju nespojivo, i dobijaju fantastične rezultate. Nekada su oni šaljivi. Nekada su zastrašujući. Ove poslednje ja preskačem. Ko je ovom piletu dodao olovku da recka koliko ima dana do izlaska iz ljuske? Link. Taman kada devojka pomisli da je upoznala muškarca, on otkrije neko drugačije lice. Ali, najbitnije je da je ono nasmejano. Ne, snimak nije iz nekog filma. Malo neba, malo ptica, i skok koji ne znamo kako se završio. Da i volite zelene jabuke?  Još fotografija na Adbuzeedo.  
 
   

Današnja inspiracija - Ljubav robota

 

 

 

Tip putem je krenuo i engleski ilustrator Rod Hunt. Sve više robota je oko nas. Njih za sada stvaraju ljudi, ali uskoro možemo da očekujemo da će roboti stvarati robote. Evo ilustracije. Da li ste primetili da beba ima ovalno telo? Zombi apokalipsa vas čeka. Molimo za komentar.  
 
   

Današnja inspiracija - Mike Skelton - vaš pas sa vama u salonu za lepotu

 

 

 

Ali, tu priča samo počinje. Kada sledeći put Novak Đoković osvoji turnir, u skladu sa njegovim smislom za humor, zaslužio je da se malo i odmori. Ovo je moja jubilarna utakmica, pa u tu čast da nazdravimo: Da li maska deluje i ako je lice dlakavo? Kada se dobro vladamo, nama i napune bazene sa vodom: Vi skočite na veliki, a vaš laptop bacite da mali: Još odličnih montaža.
 
   

Današnja inspiracija - Skulpture od sečenog papira

 

 

 

Elsa Mora koju možete da zovete i Elsita je umetnik koji sve svoje vreme troši na umetnost. Ima dvoje dece i muža i želi nešto da uradi pre nego što umre, a, ne misli skoro da ode. Ima 37 godina, a izgleda kao da ima 36 (ovo je njena šala). Na ovom sajtu možete da pronađete i Video: Instrukcije kako da napravite papirni pikado.    Pored brojnih kategorija tu je i kategorija trodimenzionalnih skultpura od sečenog papira. Posetite ga i uveselite nekoga kome je danas rođendan.
 
   

Današnja inspiracija - svet minijature

 

 

 

Taj minijatusni svet se najčešće čuva u kugli, ali postoji i kao otvorena forma. Walter Martin i Paloma Munoz. : Thomas Doyle: Jethro Haynes: I na kraju, mali ljudi: U današnje vreme, kada kriza postaje sve osetnija, neko bi rekao da je rešenje u minijaturi. Minijaturan stan, auto, sajt, knjiga. . . . Link.
 
   

Današnja inspiracija - Umesnost ruku

 

 

 

Ruke kada postavite između svetlosti i zida, na zidu će se pojaviti senka formiranog oblika. Ali, ruke, možete da i da obojite, pomešate prste i dobijete sasvim novu kreaciju. Ovaj pevac ne juri kokoške. Ovo je trka u kojoj je desna šaka pobedila. Na kraju, se potpišite i posetite lokaciju za još kreacija.
 
   

Današnja inspiracija: Onako kako ja vidim i Boris Artzybasheff , ovaj svet je zastrašujuće lep

 

 

 

Knjiga je bila samo povod, da se setimo. I da svojim OČIMA PONOVO VIDIMO ONO ŠTO JE Boris video. Naravno, umetnik ono što je malo, poveća i rezultat je: Nekada je Time koristio njegove ilustracije za naslovnu stranu: Kako sve može da izgleda na poštanskoj marci: Ovo je naša današnja inspiracija. Koja je vaša?  
 
   

Daunlodujte besplatne e-knjige na vaš računar

 

 

 

Svako među nama je barem jednom tražio besplatne ponude i besplatne knjige na Internetu, ali retko smo nailazili na vredna štiva za čitanje. Možda će ovaj put da bude drugačije. Sada i vi možete da daunlodujete knjige zaštićene autorskim pravima sa WOWIO-a. Wowio vam omogućuje da legalno i besplatno daunlodujete knjige zaštićene autorskim pravima od vodećih svetskih izdavača. Tu ćete naći klasičnu literaturu, univerzitetske knjige, stripove, fikciju i još mnogo toga. Ali kao što znate, malo toga je na svetu stvarno besplatno, što znači da ćete u knjigama naći i reklame. I dnevno možete da daunlodujete samo 5 knjiga, što i nije neki nedostatak, a smanjuje preopterećenost servera. Kako ovaj sistem radi Pronađite knjige koje želite i dodajte ih u red za daunlodovanje. Kada ste spremni da preuzmete knjige, idite na ‘Queue’ sekciju. Kliknite na “Get Ebooks” i dugme za daunlod će se pojaviti pored svake knjige. Recite nam u komentarima šta mislite o ovom servisu!
 
   

Daunlodujte ogroman broj besplatnih četkica za Photoshop

 

 

 

Ako ste Photoshop profesionalac onda će vam ovaj kratak članak pomoći da nađete neke od najboljih četkica za Photoshop. PS Brushes je web sajt sa kojeg možete da daunlodujete veliki broj četkica i to potpuno besplatno. PS Brushes ima više od 368 četkica za Photoshop izlistanih u više kategorija. Tu ćete naći kategorije kao što su abstract, grunge, humans, landscapes, oriental, shapes, i tako dalje. PSBrushes prikazuje uzorak poteza svake četkice, tako da ćete veoma lako naći četkicu koja vam treba. A ako ne znate kako se koriste, kreiraju i modifikuju četkice u Photoshopu, kliknite na donji video. Adresa: PS Brushes
 
   

Dekochari - kako možete da ukrasite svoj bicikl

 

 

 

Dekochari   Više informacija na Wikipediji. Link za više informacija.
 
   

Dekoracije za Novu godinu, zato što je dom mesto odakle krećemo u svet

 

 

 

34 dekoracije za vaš dom Link ka svim rešenjima. Pratite Freshome na Twitteru. Knjiga kada uđete u nečiji dom - Kulinarski putopisi Vredna domaćica vam možda neće spremiti jelo svoje bake, ali nečije bake sigurno hoće. Knjiga je kulinarsko putovanje kroz pedeset i pet zemalja sveta, bez spakovanih kofera i putnih karata,samo sa priborom za jelo u ruci. Link ka knjizi i kopri za naručivanje. Ne otvarajte prevarantima vrata Žiteljima Vračara često kucaju i zvone na vrata ljudi koji se predstavljaju da su iz Opštine. Skupljaju pare za novogodišnje paketiće. Opština se ograđuje. Nikada nisu skupljali pare. Prijavite SKUPLJAČE na telefon: 344-06-43 ili na 92. Slika dana - Počelo je da se beli u Košutnjaku Sneg je svuda oko nas. Ali nije u nama. Pošaljite nam sliku snega slikanu sa vašeg prozora. Link. Pratite Sašu Antonijevića na Twitteru. Sa Sašinog bloga pročitali smo i ovaj vic. Stariji čovek se pitao da li njegova žena još uvek dobro čuje. Jedno veče je stao iza nje i tiho joj rekao: "Dušo, da li me čuješ?". Nije bilo odgovora, pa se malo približio i opet je pitao: "Dušo, da li me čuješ?", ponovo nije bilo odgovora, pa je stao tik iza nje i pitao: "Dušo, da li me čuješ?" Ona mu odgovori: "Po treći put - Da! Čujem te!" Link.  
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272