Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 5 od 24

Dizajn - intervencije na ulici - d.billy

 

 

 

D. Billy menja izgled ulice Nije samo pisanje. Da li biste da vaši grafiti malo zasijaju? Malo pod zemljom. Nešto mi se prosulo. Ovde se ulazi, a izlazi. . . Link.
 
   

Dizajn - iPhone "posađen" u drvo - Kupite kuću suosnivača Twittera - Dizelovi Bed Ass satovi

 

 

 

iPhone posađen u drvo Sve veći broj fanova iPhona dovodi do kreiranja raznih pomagala koja će samo obogatiti sliku. Radi se o iPod/iPhone ležištu kojim se spajate sa kompjuterom. Link. Napomena: Nije preporučljivo držati pored kamina, zimi. Twitter kuća na prodaju Biz Stone je suosnivač Twittera. Vreme je menjanje, za pokret. Uskoro ćete na njegovom profilu moži da pročitate: Ovde više ne stanujem. Krevet u kom je, možda rođena ideja o Twitteru. Link. I Koliba je kuća Šestogodišnja Misi, najmlađa kći Mekenzija Alena, oteta je za vreme porodičnog letovanja, a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, usred svoje Velike tuge, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu. Link ka knjizi i korpi za naručivanje. Koliko je sati na Dizelovim satovima? Ili na ovom: Pogledajte celu seriju "Bad Ass".  
 
   

Dizajn - Jadranke od olovaka - NEDA nikad zaboravljena - Oko u ruci

 

 

 

Olovke koje koračaju svetom Link. POSTER - NEDA NIKAD ZABORAVLJENA Link. Ono što vidim je veliko Kada posetite autora, Home izgleda: Link.  
 
   

Dizajn - Kako Ruskinje piju mleko - ne znamo samo da li je bez laktoze

 

 

 

Nećemo ga rasipati Mleko sadrži mineralne materije koje su neophodne za razvoj detinjih kostiju i zuba i to u obliku koji možete koristiti kako vi tako i vaše dete. Vidite kako su ovoj devojci lepo razvijene kosti. Da li je zdravo kada se sipa na oko? U mleko za bebe se zato dodaju i LC-PUFA, odnosno masne kiseline. Zvono-minđuša zvoni kada je masti previše. Punđa je dobra frizura za mleko na vratu Savremeni grčki komad “Mleko” Vasilisa Kacikonurisa govori o porodici emigranata iz Gruzije u Grčku. Ako pijete mleko, lako ćete obići ceo svet. Ako dogo pijete mleko dobijate pege kao krava koja ga je dala Ako ste ljubitelj mleka, ako ste ljubitelj dobre reklame, ako ste ljubitelj lepih Ruskinja, link ka Rusija na Englekom.  
 
   

Dizajn - kalendar - ogrebi svoj dan

 

 

 

Onda sam ogrebao godinu kada sam došao u Beograd. To su bili dobici u mom životu. Dizajner je spojio greb-greb i kalendar. Scratchender . Link. Pikaso i ogrebi Pikasov kalendar je ogreban pa nacrtan, pa precrtan, ogreban, ponovo nacrtan, ogreban.  
 
   

Dizajn - Knjiga ili sat? - Coca Cola - Sofa

 

 

 

Odlično dizajniran sat. Dobro pristaje uz bilo koji sto ili  policu. LinkPrelepo dizajnirane boce za Coca Colu. Iz koje biste vi  najradije pili ovo popularno piće. LinkLepo dizajnirana sofa, pogodna za dvoje. Dostupna je u  različitim bojama i materijalima i koži. Link
 
   

Dizajn - Kuća sa bazenom na krovu - Zeka koga je ubila šargarepa

 

 

 

Meksička kuća na moru sa bazenom na krovu Dizajner, arhitekta Tatiana Bilbao, i egzotična kuća na moru. Meksička obala. Zeka koga je ubila šargarepa Da li ste nekada u životu uzeli igle za pletenje u ruke? Ako jeste, šta ste najlepše ispleli? Ovo nije šal za zimu. Ovo je mrtvi zeka koga je ubila šargarepa, ali, PLETENI ZEKA I PLETENA ŠARGAREPA. Ako vam nije dosta. Knjiga posle posla - U lavljoj koži Majki Ondatje je autor svetskog bestselera Engleski pacijent.   Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Dizajn - kuće napravljene od čudnih materijala

 

 

 

Kuća od otpada Koliko bi samo kuća u Srbiji moglo da se napravi od otpada? Očiste se deponije. Niknu čitavi gradovi. Link ka drugim kućama. Knjiga posle posla - Dali i ja Knjiga Dali i ja otkriva neverovatne detalje iz života jednog od najpoznatijih slikara svih vremena. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Dizajn - Kućica od daščica - Volim Španiju ne volim borbe sa bikovima - Volim Jergovića

 

 

 

Žao mi je, ali odoh Fotografija je sa instalacije I am so sorry. Goodbye. koju su kreirali Heather and Ivan Morison kao deo Barbikanske izložbe  Radical Nature u Londonu. Volim Španiju, ali više volim bikove Dobro je da krv bikova ne pada po ovim slovima. Link. Najbolje dizajnersko rešenje će biti objavljeno na posteru. Knjiga posle posla - Dvori od oraha "Dvori od oraha" je roman koji je zapravo priča o dvadesetom veku kroz porodičnu priču jedne dubrovačke porodice ispričanu obrnutom hronologijom, priča počinje 2001. godine i završava se 1878. godine. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Dizajn - Kutija za jaja - Groteska font - Direktorijumi u boji

 

 

 

Kutija za jaja, kreacija Enno de Kroon-a. Umetnik koji  razmišlja van kutije. LinkGroteska i Gordala - besplatni fontovi koje možete da  daunlodujete na web sajtu Stereoplastika. LinkPregledni direktorijumi - Emilio Gomariz je kreirao font na  Macintoshu koji vam daje mogućnost da obojite direktorijume za specifične  klasifikacije. Link
 
   

Dizajn - Lampa inspirisana sigurnosnom kamerom

 

 

 

Lampa kao sigurnosna kamera Gosti se neće osećati kao da ih snimate. Naravno ako im kažete. Spoticam je dizajnirao Antrepo. Kada ste u mraku, može d vas osvetli lampa u obliku sigurnosne kamere. Knjiga posle posla - Čovek u mraku Mrak koji ga okružuje Ogast Bril ispunjava pričama. One su lek protiv nesanice, protiv nesrećne stvarnosti u kojoj on i članovi njegove porodice žive svoje nesrećne živote: kći koju je ostavio muž, unuka čiji mladić strada stravičnom smrću u Iraku i, on sam, udovac koji se nevoljno oporavlja od posledica saobraćajne nesreće.   Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Dizajn - Limeni nameštaj - Lampe - Nameštaj

 

 

 

Italijanski dizajnerski studio Sand & Birch istražuje  različite i jedinstvene načine primene luksuza u arhitekturi i nameštaju. LinkSebastian Errazuriz dizajnira lampe od svega i svačega. Vrlo  interesantno. LinkProgrammatic Furniture. . . . ovo je veoma interesantno. . . . Link
 
   

Dizajn - Logo meseca - Logo kao inspiracija - Glasajte za logo Synergy Project

 

 

 

Logo meseca maja 2009. godine Link. Kreator je Jan Zabransky. Logo inspiracija svakog dana na sajtu Logo Of The Day. Synergy Project - najbolji logo Izaberite jedan od 5 punuđenih logoa: Link. TweetPals logo Link. Kreirajte svoj logo i postavite ga na LogoSauce.
 
   

Dizajn - majica kao dokaz da smo nešto preživeli

 

 

 

Sam čin nošenja majice je dokaz da smo nešto preživeli. Majica, koja nam je inspiracija za nove majice dolazi iz Amerike: Link. Kakve majice bismo mi mogli da kreiramo? Šta smo sve preživeli, od režima, ljudi, neljudi, eksperimenata? Mada je daleko, ali smo jedva preživeli i Bušovu administraciju. Molimo za predloge. Knjiga koja nas uči drugačijem odnosu sa stvarnošću: Šta nas čeka - Predviđanje eksperata - II izdanje Govoreći o temama od obrazovanja do životne okoline, od robotike do narkotika, sa naglaskom na delatnosti koje se sve brže razvijaju i teme koje dospevaju na naslovne strane Cena u knjižarama: 1296. 00 dinara Cena kod nas: 999. 00 dinara Link za naručivanje.
 
   

Dizajn - Majica za ljubitelje fantastike

 

 

 

Majica za ljubitelje naučne fantastike LINK.
 
   

Dizajn - Mala soba u kućištu PC kompjutera - Švarcneger na leđima birača

 

 

 

Soba u kućištu PC kompjutera Sve je u sobi na svom mestu. Čak i lampa radi. Valjda i kompjuter radi? Posetite UNREALITY Magazin. Arnold kao budući guverner na leđima glasača Link. Knjiga posle Arnolda - Narod Sparksa Oni za guvernera nisu birali glumca i Mister Univerzuma. Oni su sasvim drugačiji. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Maska za lice protiv svinjskog gripa, ili ljudi oko nas

 

 

 

Pogledajte karikaturu koja je objavljena The Moderate Voice o još jednoj vrsti maske. Ali, koja nije protiv svinjskog gripe, kao što objašnjava predsednik Obama. Link.  Ako proizvođači kod nas počnu da ih proizvode, evo nekoliko ideja. Nadamo se da je u krevetu skida. Nije potrebno da se svako jutro maska brije. Mislio sam da je mačka, kad ona . . . Još maski Damn Cool Pics. Link. Danas nam je nestalo anestezije. Link. Link.   Knjiga posle posla - Moć sadašnjeg trenutka „Moć sadašnjeg trenutka predstavlja kompletan vodič, potpun kurs iz meditacije i spoznaje. To je knjiga kojoj se treba stalno vraćati – i svaki put kada joj se opet posvetite, bićete nagrađeni novom mudrošću i značenjem. To je knjiga koju će mnogi ljudi želeti da proučavaju do kraja života. Moć sadašnjeg trenutka ima predane čitaoce čiji je broj u porastu. Već je proglašena za remek-delo, a kako god da je ljudi nazivaju, kako god da je opisuju, u pitanju je knjiga koja ima snagu da menja živote, snagu da nas u potpunosti dovede do spoznaje ko smo zaista. “  Mark Alen, autor knjiga Vizionarski posao i Vizionarski život. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Mobilni telefon sa Brajovim pismom - Carstvo reči

 

 

 

Koncept telefon sa Brajovim pismom Kao jedan od načina da oni koji žive sa nama znaju da o njima brinemo. Link. Knjiga posle posla - Carstvo reči Reči su ispisane u SMS-u koji ste primili. Reči su ispisane na pesku da bi ih čitali talasi. Reči koje mogu da čitaju i oni koji ne vide. Istorija sveta u poslednjih pet hiljada godina iznad svega je istorija njegovih jezika. No, i pored toga, priča o najznačajnijim svetskim jezicima još nije ispričana. Oni koji ne vide govore istim jezikom, ali samo pišu drugim pismom. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Mrtva riba na vašim grudima - Ko me više voli od mene - Tweeter

 

 

 

Majica sa mrtvom ribom Sa ovakvom majicom volete da odete na pljeskavice, slaninijadu. Link. Eko majice - Ko me više voli od mene Majica je napravljena od organskog pamuka. Poruka, takođe. Link. Majica za korisnike Tweetera Ako ste u kontaktu sa nekim, ono što ćete dobiti od njega može da bude manje od onoga što očekujete. Link.   Facebook - vaš status na majici Preko 150 miliona korisnika. Vaš status, kada obučete na majici prikazuje da li ste to vi, ili ne. Link.
 
   

Dizajn - Najlepše fontane na svetu - Austrija - Svarovski i Japan i

 

 

 

Najlepše fontane na svetu   Kristali i voda su uvek bili lep par. Svarovski. Ako kiša pada sa neba i fontana može da bude kao oblak. Japan. Svih 5 primera fontana. LINK. Pošaljite nam svoje favorite. Da biste fontanu fotografisali - bez knjige teško Da biste videli svaku kap, naučite od profesionalca. LINK.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272