Vesti – Web design

 

Ukupno 187 – Strana 6 od 10

 

101. Naša knjiga PHP7, MYSQL I JAVASCRIPT U JEDNOJ KNJIZI u svim boljim knjižarama u Srbiji

 

102. Nauka i tehnologija - vesti sa komentarom - 14

 

103. Nauka i tehnologija - vesti sa komentarom 12

 

104. Nekad i sad, LinkedIn, YouTube, Twitter, Facebook....

Sve se menja pa i izgled i funkcionalnost najpopularnijih sajtova na vebu.Kako je LinkedIn izgledao pre 10 godina kada je počinjao misiju?Kako Fejsbuk, a kako Gugl?

 

105. Niice je novi pretraživač sa ukusom

Podržan od Behance, Dribbble i Designspiration, Niice nam prikazuje sadržaj povlačeći ih sa ovih izvora, i prikazujući ih u mreži jednostavnoj za korišćenje.Nakon postavljenog upita i dobijenih rezultata, svaki rezultat vodi do sajta na kom je kreiran.

 

106. Node informator 133

 

107. Node informator 134

 

108. NOVA KNJIGA - Smashing UX Design: Foundations for Designing Online User Experiences

U izdanju Wileya je u maju izašla iz štampe knjiga:Smashing UX Design: Foundations for Designing Online User ExperiencesVolili bismo da od vas čujemo mišljenje o knjizi.

 

109. Nova knjiga u knjižari - CSS antologija

Najnovije izdanje Mikro knjige u našoj knjižari. Ovaj priručnik je kompilacija odličnih rešenja složenih problema u dizajniranju Web strana pomoću CSS-a. Sva izdanja Mikro knjige kod nas po cenama Mikro knjige.

 

110. Nova verzija sajta DraganVaragic.com kao primer za Responsive Web Design

Novi sajt DraganVaragic.com kao primer za Responsive web design.Kako izgleda u vertikalnom i horizontalnom  režimu rada na mom tabletu od 10,1 inča?

 

111. npm weekly 155: Beta test 2FA for individual packages today, npm is at ScotlandJS, and join the conversation at npm.community!

 

112. Onjaln generatori za web dizajnere, od biranja fonta, boja, pozadina

Onlajn generatori koji mogu da vam budu od pomoći.Izaberite fontove koje ćete koristiti na sajtu.Izaberite boje za svoj sajt.Izaberite....

 

113. Online kreatori web sajtova - MOONFRUIT

Online kreatori web sajtova su alatke koje vam omogućavaju da kreirate web sajt bez poznavanje koda.Ljudi koji ne poseduju dizajnerska znanja, kao i upravljanje programskim kodom mogu da kreiraju sajt korišćenjem besplatnih online kreatora web sajtova. U narednim danima ćemo predstavljati po jedan od besplatnih online kreatora web sajtova.Možda će vam koristiti.

 

114. Petak je dan kada predlažemo da pratite one koji tvituju o knjizi - VIII deo

Lažljivi tvit sam jutros da napišem:"Lista vetar stranice knjige koju čitam." Lepo zvuči, ali nije istinito.

 

115. Petak je dan kada predlažemo za praćenje one koji tvituju o knjizi - VIII

 

116. Pixie – kreira web prezentacije

Pixie je aplikacija koja kreira internet prezentacije, saglasna sa najnovijim web standardima, jednostavna za korišćenje kao i proširivanje i administraciju.

 

117. Plum Design - Sajt koji možda niste posetili

Plum Design - sajt koji možda niste posetili.Grafički dizajn, CMS, foto i Hosting.

 

118. Ponovljeno izdanje - CSS naučite za 24 časa

CSS (Cascading Style Sheets) je jezik formatiranja pomoću kog se definiše izgled elemenata veb-stranice. Prvobitno, HTML je služio da definiše kompletan izgled, strukturu i sadržaj veb-stranice, ali je od verzije 4.0 HTML-a uveden CSS koji bi definisao konkretan izgled, dok je HTML ostao u funkciji definisanja strukture i sadržaja. Knjiga koja je već godinama odlična referenca za svakog ko radi sa CSS je ponovo izašla iz štampe. Pred vama je ponovoljenjo izdanje knjige: CSS - NAUČITE ZA 24 ČASA  

 

119. Preporuka za danas: Knjige za Web dizajn

Web dizajn je veoma zahvalna oblast za dizajnere. Rezultati rada dizajnera se vide kod otvaranja bilo koje strane na webu. Knjige za Web dizajn na našem tržištu su brojne. Preporučujemo vam nekoliko.  

 

120. Pretplatite se još danas na knjigu Smashing CSS profesionalne tehnike

Knjiga: Smashing CSS Profesionalne tehnike za dizajn savremenih web stranica je IZAŠLA DANAS IZ ŠTAMPE. Jedina knjiga na srpskom koja vas uči najnovijim tehnologijama, HTML5 i CSS3. Možete već danas da je naručite po super ceni od 999.00 dinara. Pretplata važi JOŠ SAMO DANAS, 16. maja 2011. dinara.

 

Strane:
1 2 3 4 5 67 8 9 10