Vesti – Web design

 

Ukupno 177 – Strana 7 od 9

 

121. Prilagodljiv veb dizajn broj 183

Novosti iz sveta prilagodljivog veb dizajna.

 

122. Prilagodljiv veb dizajn broj 185

Najnovije iz oblasti prilagodljivog veb dizajna.

 

123. Prilagodljivi veb dizajn ili 5 zašto je bitan *Responsive Web Desing*

Adaptivni veb dizajn (Responsive Web Design). Ukoliko mislite da je neki drugi pojam bolji, javite nam.Zašto je bitan?Isplativ, spreman danas za sve što ćete raditi u budućnosti.

 

124. Primeri dizajniranja podnožja ili futera veb sajtova - danas Jarad Johnson

Zaglavlje sajta je važno kao i podnožje. Primeri dobro dizajniranih podnožja sajtova će biti dati sledećih dana.Ukoliko ste posetili sajt kome je dobro ili odlično dizajnirano podnožje, javite nam.

 

125. Promena boje na sajtu CSS3 Files

Sajt koji možda niste posetili: CSS3 Files. Rešenje: Kako promeniti boju na sajtu jednim klikom. Web dizajneri, konačno žive u uzbudljivom vremenu. Ovaj sajt je jedan od dokaza za to.

 

126. Promocija na koju ste pozvani - Knjiga eKupovina u Galeriji Ozon

Pozivaju se azinteresovani na promociju knjige eKupovina kao i druženje sa Internet zajednicom koja će se okupiti tom prilikom.

 

127. Prvi pogled na knjigu SMASHING #2 o najboljim primerima moderdnog veb dizajna

Danas ćemo vam prikazati knjigu koja će uskoro izaći u našem izdanju. SMASHING BOOK #2. Moderan veb dizajn kroz najbolje primere.

 

128. Revitalizovan projekat Mreža kreativnih ljudi

Sajt koji možda niste posetili, je revitalizovan. Mreža kreativnih ljudi. Promene na bolje kod drugih utiču da i kod sebe nešto promenimo. Samo, ako smo kreativni.

 

129. Sajt koji možda niste osetili, čuli ili posetili - nešto sasvim drugačije heeeeeeeey i hooooooooo

Želite li da vidite nešto sasvim drugačije?Dosta vam je sajtova koji su očekivani.Dobro došli.

 

130. Sajt koji možda niste otkrili - Bubanj

Šta se krije iza Bubnja? Kako Bubanj zvuči kada se klikne mišem? Da li se Bubanj na vebu gleda na okruglom monitoru? Iza Bubnja se krije Ivana, dijaner veba.

 

131. Sajt koji možda niste otkrili - Habari

Volite da blogujete? Onda, je normalno, što volite da to radite na najnovijoj platformi za blogovanje. Pitate se zašto smo za ilustraciju vesti izabrali majmuma koji se penje uz uže. Majmun se tove Habari, a i Habari softver se brzo penje.

 

132. Sajt koji možda niste otkrili - Made in England

Ovo je napravljeno u Engleskoj. Ovo je napravljeno u Srbiji, može da bude ideja koja je ostvariva. Pozdravite Cookie-ja, dizajnera.

 

133. Sajt koji možda niste otkrili - Mobify

Sve veći broj korisnika veb stranicama pristupa sa mobilnih uređaja. Brži procesori, brži protok informacija i veći ekrani mobilnih uređaja su prvi uslov da komotno surfovanje internetom.

 

134. Sajt koji možda niste otkrili Novalite

Sajt koji možda niste oktirli, Novalite.

 

135. Sajt koji možda niste otkrili, i koji će vam pomoći da VAS OTKRIJU - Tumbrl

Novi sajtovi vam poznato i nepoznato prikazuju na nov način. S vremena na vreme se pojave i oni koji vam nude da se VI PREDSTAVITE SVETU. Idealna prilika da kažete šta imate. Da počnete novi biznis, na primer, prodaje knjiga.

 

136. Sajt koji možda niste posetili - 365 lepih dana, a nekad i 366

Ako ne možete da verujete da 365 dana može da bude lepo, morate da počnete. U Srbiji se vreme polako menja, pa će svaki dan da bude lep. Makar na sajtu 365 lepih dana.

 

137. Sajt koji možda niste posetili - BKmacdaddy design

bkmacdaddy designs is a full-service web & graphic design company founded in 1998. Specializing in creatively custom web & print media, SEO, social media marketing & integration & more, we provide a hands-on, personal approach to customer satisfaction. Some - but not all - of the services that bkmacdaddy designs provides include: Custom Joomla, WordPress, Magento & other CMS themes & templates Completely custom websites built from the ground up Logo design & corporate identity packages Print graphics Social Media Management XHTML, CSS, JavaScript, MooTools, PHP, mySQL and more! Kretanje po sajtu dizajnera, od projekta, objašnjenja do realizacije. Blog dizajnera.

 

138. Sajt koji možda niste posetili - DAN U BEOGRADU

Sajt koji možda niste posetili, Dan u Beogradu.Dizajnerska rešenja.

 

139. Sajt koji možda niste posetili - IT BOX i koncept Samsung Galaxy One Tablet

Danas vam preporučujemo da posetite sajt:IT BOX - online IT magazin.Pročitajte o konceptu Samsung Galaxy One Tablet.

 

140. Sajt koji možda niste posetili - Media 1 i kako su obojene oblasti

Ako volite da vam neko sakupi sve vesti na jednom mestu, već možete da birate. Novi sajt koji možda niste posetili je Media 1. Kako su dizajnirane i obojene oblasti? media1 media1 je pretraživač domaćih i regionalnih internet portala koji neprestano prikuplja, sortira i prezentuje najnovije članke iz zemlje i sveta. Na sajtu media1.rs se nalaze naslov, početak članka i link koji vas vodi na stranicu izvora gde možete pročitati tekst u celosti. Cilj sajta je da naprednim i inovativnim metodama omogući korisnicima kvalitetniji i ličniji pristup informacijama.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 78 9