Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Posao

Ukupno: 194, strana 6 od 10

Microsoft je konačno odustao od Yahoo!-a, Microhoo odlazi u istoriju

 

 

 

E tako ti je to! Microsoft se zvanično povukao iz borbe za Yahoo! - kojem je ovog vikenda cena porasla za dodatnih 5 milijardi - pošto Yahoo nije prihvatio prvu ponudu i tražio više para, tojest dodatnih 4 milijarde dolara (9 milijardi više od inicijalne ponude). U pismu koje je Balmer poslao Yangu, on kaže da Microsoft neće pokušati na neprijateljski način da preuzme Yahoo, iako je to najavljivano, uz obrazloženje da bi Yahoo! najverovatnije "preduzeo korake posle kojih njegova kupovina ne bi bila poželjna. " I zato sada možemo da kažemo zbogom Microhoo-u, monstrumu koji hvala bogu nikada neće dići svoju ružnu glavu.
 
   

Microsoft kupuje Farecast za 115 miliona dolara

 

 

 

Microsoft je kupio Farecast, servis za cene putovanja/upoređivanje/i rezervacije, koji je konkurentan sličnim web servisima kao što su Travelocity, Orbitz i Kayak. Ono što izdvaja Farecast od drugih servisa je to što je sajt fokusiran na predviđanja. Na osnovu trendova, Farecast može da pomogne korisnicima da predvide da li će se u budućnosti cene povećavati ili smanjivati. Seattle Post Intelligencer kaže da je Microsoft platio 115 miliona dolara za kompaniju. U postu bloga, Farecast kaže veoma malo o prodaji osim da je "stvoreni odlični uslovi za razvoj Farecast-a". Farecast je već bio deo Microsoft-ovog MSN Travel sajta (http://travel. msn. com/). Nije još jasno da li će i kako će Microsoft iskoristiti Farecast i njegovu tehnologiju, osim kao sajt posvećen putovanjima.
 
   

Microsoft se sprema da kupi Yahoo!

 

 

 

Microsoft je dao poslovnu ponudu Yahoo!-u. Evo isečka iz Microsoft-ove izjave za štampu: "Microsoft Corp. (NASDAQ:MSFT) je danas objavio da je dao predlog Yahoo! Inc. -ovom (NASDAQ:YHOO) bordu direktora da kupi sve akcije Yahoo!-a po ceni od 31 dolar po akciji što ukupno iznosi 44. 6 milijardi dolara. Microsoft-ov predlog će omogućiti Yahoo!-ovim akcionarima da prime keš za akcije ili da dobiju u zamenu fiksni broj Microsoft-ovih akcija. Da li će Yahoo! prihvati ponudu, odbiti, ili ući u pregovore, ostaje da se vidi. Imate neke ideje ovde na sajtu Kompjuter biblioteke? Pod pretpostavkom da prihvate da budu kupljeni od strane Microsofta, šta to znači za korisnike Flickr-a? Da li to znači da Microsoft želi da iskoristi popularnost poznatih servisa kompanije umesto da interno razvija svoje Windows Live (nee MSN) servise? Poslovna ponuda je primarno fokusirana na povezivanje Microsoftove i Yahoo-ove reklamne platforme, ali ostali servisi koji predstavljaju deo Yahoo!-a svakako daju drugu dimenziju čitavom dilu. Više informacija ćemo imati u danima koji slede. U vreme pisanja ovogo članka Yahoo nije dao nikakvu zvaničnu izjavu o Microsoftovoj ponudi. Ažuriranje: Microsoft će uskoro održati konferenciju za štampu na kojoj će diskutovati o ovom predlogu. Ažuriranje: Yahoo! će "veoma pažljivo da evaluira ovaj predlog u kontekstu Yahoo!-ovih strateških planova i izabraće najbolji kurs akcije koji će maksimizirati šanse da se ostvari dugoročna vrednost za akcionare. "
 
   

Microsoft: ako ne možeš da ih kupiš ti ih onda pobedi

 

 

 

Microsoft izgleda preduzima sledeći korak u svom pohodu da preuzme Yahoo! Pre nekoliko nedelja bord direktora je odbio Microsoftovu ponudu od 31 dolara po akciji, sa obrazloženjem da je to podcenjivanje Yahoo!-a koji realno vredi 44. 6 milijarde. Opšte je stanovište bilo da će Yahoo! biti sretan da ga preuzme Microsoft, ali po većoj ceni. Ali Microsoft je odlučio da promeni taktiku, tojest da proba da zameni Yahoo-ov bord direktora. Očekuje se da će Microsoft potrošiti između 20 i 30 miliona za nominaciju novog borda direktora i probaće da ubedi akcionare Yahoo-a da izaberu njihovu grupu. Iako ovo zvuči kao mnogo potrošenih para, ovo je svakako mnogo jeftinije od plaćanja cene koju Yahoo traži. Sa druge strane, i akcije Microsoft-a i Yahoo!-a su u međuvremenu pale, tako da Yahoo trenutno vredi par milijardi manje nego pre nekoliko nedelja. Možda Microsoft samo treba da sačeka da Yahoo!-ove akcije padnu dovoljno nisko da ponovo mogu da se cenjkaju oko cene.
 
   

Microsoftovo cenkanje oko Yahoo!-a je postalo vrlo neozbiljno

 

 

 

Kao što znate,  Microsoft je dao svoju ponudu za kupovinu Yahoo!-a i bio je odbijen. Nakon toga Microsoft je zapretio da će nakon tačno utvrđenog datuma pokušati da zameni upravni odbor Yahoo-a, a onda je dozvolio da taj datum prođe bez ikakve akcije sa Microsoftove strane. I nakon svog onog mačo govora Microsoft konačno počinje da razmišlja  o tome da ponudi više para. Problem je u tome što Microsoft razmišlja o tome da ponudi 32 ili 33 dolara po akciji, što je značajan napredak u odnosu na prvobitnu cifru koja je iznosila 29. 06 dolara po akciji, ali neki Yahoo!-ovi akcionari traže 35 dolara ili više po akciji. Ako se ova šarada nastavi, mi očekujemo da će Stiv Balmer početi da pljuje članove upravnog odbora i akcionare Yahoo!-a, vuče ih za kosu, podmeće im nogu na ulici i slično. A onda će na kraju Microsoft da plati 45 dolara po akciji.
 
   

Milion lica na jednoj fotografiji - Mozaik ljudi - Tanja Lazić i još 999999 - već 40000

 

 

 

12. 01. 2009.  na sajtu Faces of Millions se nalazilo 35793 fotografija. Danas 19. 03. 2009. taj broj je 39969 fotografija. Svaka fotografija mora da bude veličine 200 x 200 piksela. Na Facebook-u postoji i grupa oko projekta, kojoj smo se pridužili. Grupa ima preko 180000 članova. Evo vam kao poklon fotografija Pronađite lice u zrncima: Očekujemo 40000, pa 400000.  
 
   

Ministar je zainteresovan za BAR - Knjiga posle pića Moralni poremećaj

 

 

 

Ministar je zainteresovan za Bar Srpska privreda je veoma zaintersovana za kupovinu Luke Bar. Link. Ovo je već pojasnilo da se ne radi o baru u kom se loče, već o luci. Znači izlazimo na more. Gradićemo i put do Bara. Još neka od mesta koja su nam interesantna: 1. 2. 3. 4. 5. Upišite po želji. Naravno da to ne mora da se ostvari, važno je da smo zainteresovani. Kada nešto kažeš pazi šta ti izlazi iz usta Graphic designer Mothi Limbu. Uslov da se gradi put - sporazum o prevozu Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je danas da će 27. avgusta u Podgorici, u ime Vlade Srbije, potpisati sporazum sa Vladom Crne Gore o prevozu putnika i stvari u međunarodnom drumskom saobraćaju.   Link. Znači prvo sporazum, pa put. A, kad napravimo put, onda ćemo da kupimo luku Bar. Kada kupimo luku, eto nas na moru. Knjiga posle prelaska bare - Moralni poremećaj   Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Mogući govor direktora Sajma na otvaranju Sajma knjiga u Beogradu

 

 

 

Mogući govor direktora Sajma na otvaranju Sajma knjiga u Beograd 2009. godine Svoj govor sam nazvao: Svi izdavači su ravnopravni, samo su neki ravnopravniji Ovo je praznik za knjigu, a neki zlobni od njega hoće da naprave tribinu za širenje lažnih ideja o tome da je neko na Sajmu knjiga favorizovan. Link. Nakon izvršene raspodele prostora na Sajmu knjiga, sastao sam se 30 najvećih izdavačkih kuća. Jer treba se družiti samo sa najvećima. Za njih nije potrebna velika kancelarija. Oni najveći su dobili najbolje prostore. Kakav je bio razgovor nas sa Sajma i onih najvećih? Jedni druge smo hvalili. Veoma prijatno iskustvo. Oni mali moraju da budu zadovoljni što su dobili prostor pod kupolama Sajma i nosi morali da izlažu na otvorenom. Malim izdavačima sam dao da biraju način komunikacije sa Sajmom. Na primer, šta fali emailu. Em, vežbaju. Em, ne moram da im odgovaram. Mogu da me zovu na mobilni, ako znaju, a ne znaju, što je, takođe dobro. Pitam ja vas gde da smestim 800 malih, i ako bi svaki od njih samo govorio jedan minut to je 800 minuta. Ja toliko vremena nemam. Link. Vi koji se bavite tako plemenitom stvari kao što je knjiga ne treba da brinete o zaradi. Pa je pitanje mesta i veličine prostora izmišljeno. O zaradi treba samo mi da brinemo, jer ćemo da naplaćujemo prostor od vas i karte od posetilaca. Ta iskustva iz susedne Hrvetske nisu dobra. Ne mogu posetioci da ulaze besplatno, pa da dolaze svakog dana Sajma knjiga i prave gužvu. Ako hoće da prave gužvu moraju i da plate. Link. Moja je želja bila da postoji mnoštvo kriterijuma za određivanje mesta gde neki izdavač treba da izlaže. Na primer, koliko dugo postoji izdavač. Koliko je knjiga ukupno objavio i koliko knjiga je objavio poslednjih 5 godina. Nije ni bitno ko se bavi izdavaštvom, odnosno da li objavljuje samo romane, slikovnice, monografije, studije, zbirke pesama, računarsku literaturu. Ali to je bilo potpuno pogrešno. Broj kreterijuma sam morao sa saradnicima da smanjujem, da bih došao do ovakvog rezultata. Mislim da je zlonamerno kada neko kaže da je neka izdavačka kuća dobila 66 kvadrata da bi izložila svojih 57 knjiga. To jeste istina, ne krijem, ali mi smo dali šansu malom izdavaču da lepo prezentuje svoje knjige. Malo knjiga na mnogo prostora. Što je isto kao i mnogo knjiga na malo prostora, stim što su u drugom slučaju one složene kao da su u magacinu. Link. Zašto sam na galeriju popeo izdavače računarske literature? Ja znam da radim na načunaru, a oni koji ne znaju, oni mora da se pomuče, jer je put do znanja trnovit, zahteva napor. Nema ništa za gotovo. To što se izdavači računarske literature bune nema nikakvog osnova. Oni su ravnopravni sa svim ostalim izdavačima. Istina je da sva tri izdavača, Kompjuter biblioteka sa preko 450 knjiga, Mikro knjiga sa 347 i CET sa 322 postoje više od 20 godina, ali mi smo ih preselili na višu nivo, na galeriju, zato što je obrazovanje mladih i starijih iznad čitanja romana, pesama, slikovnica, monografija. Prema tome, izdavači računarske literature su ravnopravniji od ostalih ravnopravnih. Oni mi, čak i kvare koncept, jer sam taman postigao da svi budu ravnopravni, kad ono izdavači računarske literature postaše ravnopravniji. Link. Otvaram ovaj Sajam knjiga u nadi da će nezadovoljni shvatiti da mi u organizaciji nismo svemogući. Kada smo dali onima kojima smo hteli prostore, nama je ostalo veoma malo prostora za one koji su sada nezadovoljni. Naravno, nezadovoljstvo uvek dovodi do boljih rezultata od zadovoljstva. Otvaram ovaj Sajam nezadovoljnih izdavača i zadovoljnih knjiga. Ja nemam ništa protiv vas, a to što vi imate protiv mene je vaš problem, a ne moj. Ovo potpisujem, ja, Mihailo Šolajić, jedan od nezadovoljnih, vlasnik i urednik u izdavačkoj kući "Kompjuter biblioteka" iz Beograda, i nadam se da će u ponedeljak, na godišnjicu 5. oktobra komisija Sajma knjiga ipak nešto uraditi po prigovorima, a i da će direktor Sajma napisati i pročitati neki bolji i prigodniji govor na otvaranju.
 
   

Moja kuća

 

 

 

Mi smo mlad i perspektivan tim. Nas cilj je jasan, bit medju prvima u Evropi kada su u pitanju sajtovi o nekretninama. http://www. mojakuca. net Specijalnosti sajta: Krediti Trgovina Servisi Lokalne Usluge Selidba & Premestaj Osiguranje Vlasnika Polise Reparacija Kredita Advokati Gradjevinske firme Agenti Nekretnina Info o okolini Info o Gradu Poredjenje Gradova Raport o Skolama Cene Nekretnina Alati Beslplatan prirucnik Kredititni Kalkulator Vodic prodaje nekretnina Vodic kupovine nekretnina Primeri pisanja oglasa Fourmulari Kupovna lista Vas kreditni izvestaj Recnik nekretnina http://www. mojakuca. net
 
   

Moja žena - kako biste je opisali čizmama - Povest o mojoj ženi

 

 

 

Kom tipu čizama pripada vaša žena ili vi? Ili Ili Kompletna kolekcija trendova. Kada je izula čizme, uzela je u ruke - Povest o mojoj ženi Link ka knjizi.
 
   

Monika Seleš u muzeju poznatih teniserki - Knjiga posle tenisa Kolač večnosti

 

 

 

Monika Seleš u Muzeju zaslužnih tenisera Američka teniserka srpskog porekla Monika Seleš, dobila je zasluženo mesto u Muzeju poznatih teniserki u Torontu, gde se sada nalaze fotografije i pojedina odličja sa najznačajnijih turnira na kojima je učestvovala. Story. Monika na Wikipediji. Haljina i dres   San devojčice je postao stvarnost Link. Prvo je bila u svom albumu. Knjiga posle tenisa - Kolač večnosti Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Na današnji (25. jun 1867.) – bodljikava žica, beta verzija

 

 

 

1867. godine Lucien B. Smit patentirao je bodljikavu žicu. Vilijam Hant je patentirao sličan proizvod te godine a Mihael Keli je to uradio sledeće godine. Usledila  je bitka sa patentima ali niko od njih je nije dobio. Tadašnja bodljikava žica bila je lošeg kvaliteta, krta i meka, tako da se stoka češala o ogradu a ograda je pucala ili se olabavila. Džozef Gliden je dobio ideju da napravi kvalitetniju bodljikavu žicu kada je na jednom seoskom sajmu video izum Henrija Rouza – žicu na kojoj su visili oštri ekseri. Rešio da proba da napravi žičanu ogradu na na kojoj će bodlje biti direktno na žici. Zavrnuo je žicu na određen način i napravio petlju sa oštrim krajevima (bodljama). Gliden je patentirao svoju verziju bodljikava žice 1874. a potom prodao polovinu prava svog patenta trgovcu Isaku Elvudu za 256 dolara (4. 500 dolara danas). Zajedno su osnovali Barb Fence kompaniju, i počeli da prave i prodaju bodljikavu žicu. Uskoro je bilo 570 različitih patenata bodljikave žice. Rat sa patentima se nastavio, ali je posle tri godine „bitke” Gliden je pobedio. Kada je umro 1906. godine bio je jedan od najbogatijih ljudi Amerike. Ceo teksthttp://www. wired. com/science/discoveries/news/2008/06/dayintech_0625 Pripremio: Milenko Kusurović
 
   

Na današnji dan (25. april 1859.) – Počela velika iskopavanja Sueckog kanala

 

 

 

1859: Egipatski radnici pod upravom francuskih inžinjera započinju izgradnju Sueckog kanala. Kanal nije bio prvi koji je povezivao Mediteran i Crveno more. Egipćanski faraoni, persijski kraljevi i rimski imperatori gradili su male kanale koji povezuju Nil i Suecki zaliv. Ovi kanali su napušteni kada su Evropljani počeli da brode oko Afrike. Francuski imperator Napoleon želeo je da izgradi kanal na početku 19. veka, ali njegovi geometri su mu rekli da je Crveno more 30 stopa više od Mediterana, i da bi kanal poplavio deltu Nila što bi prouzrokovalo neviđenu štetu. Međutim iako zabrinuti za okolinu, oni nisu bili upravu. Dva mora su na istom nivou i geometri koji su radili u ratnim uslovima, nisu uspeli lepo da obave svoj posao. Napoleon je odbacio ideju. Ovakav kanal bi skratio okeanski put između Evrope i Azije za 6 000 milja, i mogao bi se izgraditi na nivou mora, bez ikakvih brana. Tako je Vikont Ferdinand Mari de Leseps osnovao Universelle du Canal Maritime de Suez (Univerzalna Kompanija Sueckog Maritime Kanala) 1858. godine da iskopa kanal. Ceo tekstPripremio: Marko Kusurović
 
   

Na današnji dan (27. maj 1937) – Otvoren Golden gejt

 

 

 

1937: Posle skoro 4 i po godine gradnje, most Golden Gejt se otvara za pešake. Približno 18. 000 ljudi je čekalo da ga pređe  kada se zvanično otvorio u 6 sati ujutru. Most je otvoren za automobilski saobraćaj sledećeg dana, kada je predsednik Frenklin Ruzvelt – u Beloj Kući 3 000 milja daleko – pritisnuo dugme na telegrafu, i time označio otvaranje. Ideja za milju dugačak most potekla je od ludaka. Džošua Norton – trgovac iz San Franciska koji je bankrotirao i izgubio dodir sa realnošću, proglašavajući sebe Nortonom I, Imperatorom Sjedinjenih Država i Zaštitnikom Meksika – objavio je izgradnju mosta 1869. godine. Nekoliko godina kasnije, železnički magnat čarls Kroker, prestavio je prvi konkretan plan pružanja Golden Gejt mosta. Ceo tekst Pripremio: Marko Kusurović
 
   

Najbolji posao na svetu - Australija - fotografija - knjiga - film - lego

 

 

 

Članak na Yahoo News. AFP. Najbolji posao na svetu je posao fotografa, Shellie Gansz, kada napravite ovakvu fotografiju: Kada imamo najbolji posao na svetu, godine nam postaje najbolje godine naših života, kao u filmu iz 1946. godine: "Najbolje godine našeg života" i na Wikipediji. Ne postoji jedan, već svaki posao može postati najbolji. Najbolji posao može da znači i dobar posao za planetu, kao u knjizi: "150 najboljih poslova za bolji svet. " Pročitajte sadržaj knjige u . pdf formatu. Ako ste arhitekta, pročitajte kako se kroz najbolji posao na svetu najpoznatije arhitekte bore sa nastalom finansijskom krizom. Na proleće, možete da posadite drveće, travu na svojoj kući, zgradi. Nekada najbolji posao na svetu ne znači i najbolju zaradu, a još bolje kada se zelenilo nalazi na biblioteci:   Ako već imate nabolji posao, a nalazite se u okvirima, kockama, pomerite granice: Sem, ako niste lego ljudi.  
 
   

Nogu na usta - Konkurs za izjave koje su trebale da se prećute

 

 

 

Sećate li se priče kako Microsoft hoće da kupi Yahoo, koja se dešavala u maju, kada je mladi Yang rekao da 33 dolara koja nudi Microsoft, i nisu neka cena za tako vrednu pojavu kakva je Yahoo. Yahoo akcije tri dana pre Božića su vredele fantastičnih 12,35 dolara. Fotografija: Tim Parkinson. To se desilo u svetskom biznisu, nije ni kod nas nešto bolja situacija. Konkurs za STAVITE-NOGU-NA-USTA je otvoren. Očekujemo vaše priloge.
 
   

Nove pozicije na Startit Poslovima

 

 

 

Zdravo, Kako ide sezona praksi, predlažem ti da pogledaš naš spisak.  Ove nedelje su Frontend Developeri najtraženiji, ali ima i za ostale da se probere :) Senior Frontend Engineer — Frame Prijavi se do 28. juna Frontend Tech Lead — Namics Prijavi se do 30. juna Senior Frontend Developer — Oddity Prijavi se do 15. jula Intermediate Frontend Developer — Oddity Prijavi se do 15. jula Frontend Developer — Wireless Media Prijavi se do 26. juna Matori JS Developer — Hooloovoo Prijavi se do 30. juna Senior Backend Engineer — Frame Prijavi se do 28. juna . NET Technical Lead — Seavus Prijavi se do 3. jula Java Developer — Wireless Media Prijavi se do 26. juna System DevOps Engineer — Frame Prijavi se do 28. juna . NET Developer — Wireless Media Prijavi se do 28. juna C++ Engineer — Frame Prijavi se do 28. juna Ne pronalaziš interesantan posao? Pogledaj sve oglašene poslove na Startit Poslovima.
 
   

Novi Fijatov automobil u Kragujevcu - Lična sramota

 

 

 

Novi Fijatov automobil u Kragujevcu Ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić najavio je danas da će za pet do šest nedelja u kragujevačkoj Zastavi početi proizvodnja novog modela Fijatovog automobila, a vrednost te inveticije je 800 miliona evra, kako javljaju 24 časa. Veliki vuče malog. Link. Knjiga posle vožnje - Lična sramota Link ka knjizi.  
 
   

Novi oglasi za posao na Startit Poslovima

 

 

 

Full Stack Functional Developer — eFront Prijavi se do 30. juna Frontend Developer — Share IT Prijavi se do 30. juna Senior Software Engineer — Instana Prijavi se do 9. jula Senior DSP Engineer — RT-RK Prijavi se do 12. jula Web Developer — Instana Prijavi se do 9. jula DSP Application Engineer — RT-RK Oglas traje do: 12. jula Software Developer (Ruby on Rails) — Kolosek Oglas traje do: 9. jula Software Engineer — Instana Oglas traje do: 9. jula QA Engineer — RT-RK Oglas traje do: 26. juna Technical Product Manager — Instana Oglas traje do: 9. jula Ne pronalaziš interesantan posao? Pogledaj sve oglašene poslove na Startit Poslovima. Prijavite se na naš mejling listu Redovno ćemo vas obaveštavati o naslovima u pretplati, kada je knjiga za 40% jeftinija od buduće knjižarske cene. Pretplatnici stiču pravo da jednom godišnje kupe bilo koju našu knjigu sa 50% popusta. http://www. kombib. rs/kblista. php
 
   

Novi oglasi za posao na Startit Poslovima

 

 

 

Ćao, ljudi! Nastavljamo seriju članaka o pragmatičnom programeru.  Pročitajte više o tome kako izbeći nasumično programiranje.  A evo i novih oglasa: Lead Software Engineer — Telesign Prijavi se do 31. avgusta Product Owner for Mobile Apps — Humanity Prijavi se do 25. avgusta Full Stack Java Developer — enjoy. ing Prijavi se do 02. septembra Gameplay Programmer — Ubisoft Prijavi se do 31. avgusta Software Developer — Telesign Prijavi se do 31. avgusta PHP Software Engineer — enjoy. ing Prijavi se do 02. septembra Senior Test Consultant — Sixsentix Prijavi se do 02. septembra Junior DevOps Engineer — Mitto Prijavi se do 14. avgusta Senior Frontend Developer — Vtool Prijavi se do 02. septembra Junior C++ Programmer — Ubisoft Prijavi se do 31. avgusta Database Analyst — Qacube Prijavi se do 02. septembra DevOps Engineer — Mitto Prijavi se do 14. avgusta System Administrator — Raiffeisen banka Prijavi se do 17. avgusta DevOps Engineer — Humanity Prijavi se do 25. avgusta DevOps Engineer — Exlrt Prijavi se do 21. avgusta Ne pronalaziš interesantan posao? Pogledaj sve oglašene poslove na Startit Poslovima.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272