Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Opera Mini 4 - Besplatni pretraživač za mobilne telefone

Opera Mini 4 je izdata juče i predstavlja ogroman korak napred u mobilnom pretraživanju weba. Ovo je jedan od nekoliko web pretraživača koji nudi puni prikaz traženog web sajta, otprilike isti prikaz koji očekujete i od desktop pretraživača.

Jedna od najinteresantnijih novina u Opera Mini 4 je Opera Link tehnologija. O ovoj tehnologiji se mnogo pisalo na Internetu i na kraju je postala glavni adut nove verzije Opere Mini 4. Pomoću Opera Link tehnologije vi možete da pristupite svim vašim bookmarkovima na bilo kom mobilnom uređaju, kao i na bilo kom Opera 9.5 desktop pretraživaču. Više nikada nećete morati da izađete iz kuće bez vaših bookmarkova!

Evo još nekoliko stvari koje možete da uradite pomoću Opera Mini 4:

  • Prikažete stranice u pejzažnom modu.
  • Upotrebite virtuelni miš za pretraživanje web sajtova.
  • Brže se krećete po web stranicama koristeći tastaturu mobilnog telefona. Pritisnite 2 da biste išli gore, 4 za levo, 6 za desno i 8 za dole. Ako pritisnete 5 zumiraćete unutra ili napolje.
  • Preuzmite kontrolu nad vašim opcijama prikaza pomoću nekoliko tastera. Pritisnite 1 da biste otvorili Context Menu, u kojem možete da uključite Small Screen Rendering (Mobile View) ili ponovo učitate web stranicu.

Opera Mini je savršena za sve one koje nervira dugo učitavanje nekih web sajtova. Operini serveri preprocesiraju sve vaše zahteve za web sajtovima i kompresuju sadržaj tako da on može da se prikaže brže nego na bilo kom drugom mobilnom pretraživaču. Prirodno, ovakav način rada znatno opterećuje Operine servere, ali zato vama obezbeđuje lepše i bolje iskustvo pretraživanja weba.

Adresa: Opera Mini 4 Homepage
Adresa: Opera Mini 4 Simulator

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272