Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Orcs & Elves dostupan za preuzimanje u Evropi

Electronic Arts je nedavno objavio lansiranje nagrađivanog naslova Orcs & Elves, uzbudljive, potpuno nove RPG igre u prvom licu. Kreirana ekskluzivno za mobilne telefone od strane Software and Fountainhead Entertainment-a, igra je sada dostupna za preuzimanje širom Evrope.

Stvarno uzbudljivo izdanje za mobilne platforme, Orcs & Elves nudi fantastično iskustvo kako za povremene igrače tako i za hardcore RPG fanove. Uspešnim spajanjem priče i vizuelizacije fantastičog RPG žanra sa pristupačnošću mobilnog formata, Orcs & Elves obezbeđuje bogate nivoe igre u kojima mobilni gejmeri mogu da uživaju bilo gde i bilo kada.

Prateći uspeh DOOM RPG-a, Orcs & Elves je epska avantura, koju je kreirao id Software a razvio je Fountainhead Entertainment koji upotrebljava DOOM RPG grafičku mašinu nove generacije, što je za rezultat dalo zanosnu igru koja je sparena sa prelepim detaljima koji oduzimaju dah. Igrači uranjaju u originalni univerzum fantazije kombinujući avanture u prvom licu sa slagalicama za razvijanje uma u konačnom sukobu dobra i zla.

„Sa Orcs & Elves mi smo bili u mogućnosti da uzmemo ono što je bilo dobro u DOOM RPGu i da unesemo mnoštvo novih funkcija u iskustvo potpuno novog sveta“, rekao je John Carmack, pronalazač i tehnički direktor id Software-a. „Brzina razvoja igara za mobilne telefone nam omogučava da evoluiramo korak po korak svake godine, radije nego da se razvlačimo na četiri godine kao kod visokokvalitetnih PC igara ili igara za konzole“.

Pomoću magičnog štapića koji priča, igrači istražuju antičku tvrđavu Dwarven koju štite legendarne zveri i neizreciva blaga. Koristeći mistična oružja, od mačeva u plamenu do smrtonosnog luka i strele, igrači treba da upotrebe svoju dosetljivost i reše podmukle slagalice i smrtonosne zamke. Sa preko 35 nemilosrdnih neprijatelja koje treba pobediti, od kojih svaki ima sopstveni jedinstveni A.I. i ličnost, Orcs & Elves nudi preko pet sati kontinualne magične igre, omogućavajući izvanredne nivoe pune mogućnosti. Koristeći magične napitke, začarano prstenje i oklop od krljušti zmaja, Orcs & Elves nudi mogućnost da pobegnet u svet avanture, misterije i magije.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272