Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Piratizovan Windows Mobile 6.0 Crossbow dostupan za preuzimanje

Izgleda da je konačno piratizovan najtraženiji operativni sistem za vlasnike   Pocket PC-ja, Windows Mobile 6.0 alijas Crossbow.

Uzgred rečeno, ono što mi imamo ovde je modifikovan izvorni kod Windows Mobile-a 6.0   kojeg je lansirao Microsoft na 3GSM-u u Barseloni pre dve nedelje. Priznanje za   posao ide jednom od moderatora dobro poznatog foruma XDA-Developers, pod imenom   kyphur. Istina, većinu posao, kao što on tvrdi, su uradili mnogi saradnici i samo da   ga citiram: “Zapamtite da mi je glava u oblacima što se ovoga tiče samo zato što   stojim na ramenima divova. Ovaj projekat duguje svoje postojanje mnogim drugim   saradnicima koji zaslužuju isto toliko, ako ne i više priznanja nego ja. Ovo je timski rad...”.

Za one koji bi želeli da ga isprobaju imajte na umu da je operativni sistem   podešen samo za HTC Hermes poznat još i kao: HTC TyTN, XDA trion, MDA Vario II,   VPA Compact III, SPV M3100, Dopod CHT 9000, Dopod 838 Pro. Ovo je srećom i   dovoljno zato što je trenutno HTC-ov Hermes najrasprostranjeniji Pocket PC.

Novopiratizovani operativni sistem, takođe poznat i kao Windows Mobile “XDA   Live” nije alijas 3.3 Rom-a i nije “otrgnut” od svih nosećih podešavanja i informacija koje bi mogle da vode nazad do izvora (osobe) koji   je kyphur-u dostavio kod. Operativni sistem izgleda radi brže i, kao što su   izjavili neki članovi foruma i pouzdaniji je.

Windows Mobile “XDA   Live” integriše puno aplikacija kao što su: Dictionary Editor, HTweak v2.1, MS Hearts za PPC, PHM Registry   Editor, SMS Backup, StartClean, VJCandelaLite (Flashlight), Windows Mobile   Remote Display (CERDISP). Naravno, potrebne su mu neke ispravke, a čak bi trebali da očekujemo novu verziju (0.20) 5.   marta koja će da sadrži ispravke i dodatke.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272