Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Playboy lansira “iPlayboy” za Apple-ov iPhone

Industrija za odrasle stvarno vidi potencijal u iPhone-u i brzo skače na novu platformu. Sada se uključio i Playboy i preduzeli su veoma važan korak, lansirajući nešto sa “i”, tojest iPlayboy, novi servis za telefon je odskočna daska za mnoge uzbudljive stvari.

Dugo željno očekivani Apple-ov iPhone je ovde a Playboy.com slavi novi gadžet sa pokretanjem iPlayboy-a, kolekcije multimedijalnih funkcija koje su dizajnirane da unesu malo vreline u taj hladan, novi telefon. Vlasnici iPhone-a mogu da posete Playboy.com da bi preuzeli besplatan set od dvanaest seksi Playmate wallpapera, poseban foto album sa dvanaest dodatnih Playmate fotografija, kompletno jednočasovnu epizodu Playboy Radia “Playmate Hour” (SIRIUS Satellite Radio # 198) sa voditeljima Miriam Gonzales (Miss mart ’01) i Pilar Lastra (Miss avgust ’04) i Playboy.com Cyber Girl videom, i sve to prilagođeno za Apple-ov iPhone.

“Uvek smo se trudili da budemo u toku tako što ćemo isporučivati zabavu, sofisticiranost i erotiku Playboya našim obožavaocima na najnovijim i najvrelijim medijskim platformama” rekao je John D. Thomas, urednik Playboy.com-a na pres konferenciji. “A sa toliko buke oko Apple-ovog iPhone-a mi smo znali da treba da razvijemo nešto specifično dizajnirano samo za ovaj uređaj”.

Dok je matična filmska industrija već kročila na iPhone-ova vrata kroz Apple-ov iTunes Store i njihovu ponudu filmova, industrija za odrasle treba da odradi stvari za sebe, ali izgleda da im to nije problem. Izgleda da oni vide veliki potencijal u tom malom uređaju i ne žele da budu izostavljeni.

Razvoj za iPone se pretvara u pravu zlatnu groznicu i svako pokušava da se brzo uključi. Već postoje desetine aplikacija i mnogo iPhone servisa iako je iPhone tek stigao.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272