Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Počeo "Infotech 2008" - učestvuje 52 izlagača

Skup informatičara "Infotech 2008" na kome učestvuju 52 izlagača otvorio je 3. juna u Vrnjačkoj Banji pomoćnik ministra za telekomunikacije i informatičko društvo Nebojša Vasiljević.

Vasiljević je istakao da je informatičko tržište Srbije vrednosno poraslo za 37%, što znači da ulaganje u oblasti informacionih tehnologija, po glavi stanovnika iznosi 62 EUR.

Posebna pažnja na ovogodišnjem "Infotech" posvećena je primeni najnovijih informatičkih tehnologija u razvoju telekomunikacione infrastrukture i servisa, bankarskom poslovanju, poreskoj upravi, primeni ICT poslovanja u malim i srednjim preduzećima, kao i racionalizaciji u oblasti proizvodnje, prerade i prometa gasa i nafte i poslovanju u elektroprivredi.

Na skupu će biti reči i o primeni najnovijih informatičkih tehnologija u obrazovanju, zdravstvu, sistemima zaštite informacija, radu državnih organa i institucija, informacionim sistemima opština, trgovanju hartijama od vrednosti i slično.

Centralna tema je elektronsko poslovanje i njegova primena u svim poslovnim sistemima, a biće održani i sastanci ICT grupacije PKS, ICT grupacije iz oblasti nafte i gasa, kao i sastanak Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Organizator skupa je Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije, automatizaciju i menadžment Srbije JURIT, a pod pokroviteljstvom Ministarstava za telekomunikacije i informatičko društvo, Narodne banke Srbije, Privredne komore Srbije, domaćih i stranih firmi i ICT korisnika.

Skup će trajati do četvrtka, 5. juna.

Izvor: www.ekapija.com

Budite u

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272