Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kotlin za Android aplikacije, prevod 2. izdanja

Kotlin za Android aplikacije, prevod 2. izdanja

Popust cena: 2550 rsd

Android Studio IDE kuvar za razvoj aplikacija

Android Studio IDE kuvar za razvoj aplikacija

Popust cena: 1580 rsd

Sajam knjiga BANJALUKA 2012 i naše knjige na sajmu

Sajam knjiga, a na sajmu i naše knjige


Moto ovogodišnjeg Sajma knjige je "Jedan dan jedna knjiga - čitaj da bi živio".

- U duhu navedenog mota, želimo da ostvarimo cilj da što više ljubitelja pisane riječi, prije svega mladih čitalaca posjeti Sajam knjige - rekla je Ivićeva.

I na ovogodišnjem sajmu svoja nova izdanja predstaviće ugledne izdavačke kuće.

Na sajamskim štandovima biće i knjiga "Povelja kralja Milutina manastiru Banska", koju je priredio prof. dr Đorđe Trifunović u izdanju "Službenog glasnika" iz Beograda, ali i novi roman Dejana Stojiljkovića "Duge noći i crne zastave", koji je objavila "Laguna".

Izdavačka kuća "Evro Đunti" Beograd na Sajmu knjige u Banjaluci dolazi sa novim izdanjima: "Dugo kretanje između klanja i oranja" Milorada Ekmečića, "Kad svane razlaz" Gordane Ćirjanić - "Dnevnik doktora Globusa" Ivana Zdravkovića.

Prema riječima Petre Ivić Izdavačka kuća "Globosino" iz Beograda na sajmu će predstaviti novo djelo popularne srpske književnice Ljiljane Habjanović Đurović, "Sjaj u oku zvezde".

"Kreativni centar" iz Beograda pojaviće se na sajmu sa novom knjigom za djecu pjesnika Dobrice Erića, naslovljenom kao "Svitac pšeničar i vodeničar". Zavod za uybenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo na književnu smotru donosi "Gospođicu Desanku" Milovana Vitezovića, kao i "Antologiju srpske poezije za djecu i mlade u Bosni i Hercegovini", koju su priredili Ljubomir Milutinović i Mirko Vuković.

Svoja nova izdanja predstaviće i "Alnari", "Mono i Manjana" i Grafički atelje "Dereta" iz Beograda, Zadužbina "Petar Kočić" Banjaluka - Beograd, "Nova knjiga", "Dan-Obodsko slovo" i "Oktoih" iz Podgorice, "Kairos" iz Sremskih Karlovaca.
Nagrade

Kao i prethodnih godina biće dodijeljene sajamske nagrade, "Moštanica" za izdavački poduhvat godine, "Liplje", za savremenu književnost, "Gomionica" za knjigu za djecu i "Stuplje" za njegovanje srpske tradicije. O nagradama će odlučivati žiri u sastavu Sanja Macura, Mirko Vuković i Zorica Nikitović. Takođe, biće dodijeljene nagrade "Gutenberg" za grafički najbolje proizvedenu knjigu, koje dodjeljuje žiri Udruženja grafičara Republike Srpske. Proglašenje nagrađenih izdavača biće 21. septembra u pres-centru dvorane "Borik" u 18 časova.

Naše knjige na sajmu knjiga

Potražite naše knjige na Sajmu, na štandu Naše knjige.

Jedna od knjiga:

Kako da montirate film

Mi imamo knjigu za vas.

SPISAK SVIH KNJIGA


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• veso kutlija
Odlican izbor knjiga za sirok krug citatelja.Mene su odlicneknjige za kompjuterskocrtanje a kupiosam solid works 2008,inventor R11a sada bi kupio Solidworks 2011 ya masinske inzinjere.Kako da je posaljete.Moja adresa Svetosavska br.8 Kostajnica.Mozet

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272