Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Recepti za čist kod

Recepti za čist kod

Popust cena: 2100 rsd

40 algoritama koje bi svaki programer trebalo da zna

40 algoritama koje bi svaki programer trebalo da zna

Popust cena: 1840 rsd

Poslednji primerci knjiga, Perl, Delphi 6, Administriranje mreže, UNIX majstor...

Administriranje mreže

Priručnik za administratore mreža. Ovladajte savremenim mrežnim tehnologijama – uključujući i Gigabit Ethernet, elektronsku trgovinu, enkripciju i konvergenciju podataka. Ispunite zahteve posla, razvijte praktične IT strategije i naučite detalje koji će omogućiti da sve radi.

Naručite.

C# naučite za 24 časa

U samo 24 lekcija naučićete C#, Microsoftov najnoviji programski jezik, korak po korak od vodećeg stručnjaka James Foxall. Svaka lekcija je nadograđena na prethodnoj - omogućavajući vam da brzo naučite osnove Windows programiranja pomoću C#.

Naručite.

Cisco tehnologije

Sada se možete upoznati sa Cisco prizvodima i sličnim tehnologijama – od osnovnih koncepata i dalje do tehnika implementacije – uz ovaj koristan i jasno napisan vodič. Dobićete neophodna tehnička znanja koja sun vam potrebna za rad sa ruterima, svičevima, habovima, VPN, bežičnih mreža i više od toga. Ne samo da ćete naučiti o osnovam računarskih mreža i o najsavremenijim bežičnim tehnologijama i njihovoj sigurnosti, već ćete dobiti potpuni uvid u popularne progrme za dobijanje Cisco sertifikata.Knjiga takođe sadrži deo sa primerima i šemama već projektovanih mreža, što vam omogućava vizuelnu predstavu projekata. Sve u svemu, ako vam je potreban ozbiljan uvod u Cisco proizvode, projektovanje i upravljanje mrežama, ovo je jedina knjiga koja vam je potrebna.

Naručite.

Delphi 6

Ako želite da iskoristite najnovije mogućnosti Delphija knjigu "Detaljni Delphi 6 izvornik" morate obavezno pročitati. Praktičan pristup vam pomaže da unapredite svoja znanja, rešite teške probleme i napravite i implementirate funkcionalnost u vaše aplikacije za baze podataka, klijent/server i Internet aplikacije. Znanje iskusnog Delphi programera kakav je Marco Cantu vam omogućava da uspešno dovedete do savršenstva projekte koje pravite u Delphiju.

Naručite.

Rutiranje, naučite za 24 časa

Naučite da: Konfigurišete rutere za IP, koristite protokole kao što su BGP, RIP, OSPF i PNNI , konfigurišete CIDR, kreirate IP podmreže, radite sa WAN protokolima. Počnite odmah! U svega 24 jednočasovne lekcije, naučićete osnove rutiranja. Pomoću jasnog korak po korak pristupa svaka lekcija se nadovezuje na prethodnu, tako da ćete naučiti kako da postavite, konfigurišete i administrirate rutere.

Naručite

Perl

Najbolji i najpotpuniji vodič za Perl. Ovladajte Perlom - više-platformskim, fleksibilnim, i skriptnim jezikom - uz pomoć ovog potpunog vodiča. Ekspert za programiranje Martin Braun Vam pokazuje kako da pišete prenosiva Perl skripta koja se mogu koristiti za rad sa tekstualnim datotekama, za rukovanje složenim strukturama podataka, za poboljšanje korisničkog interfejsa, programiranje veba, i još mnogo toga. Pored toga, naučićete kako da postavite Perl programe na bilo koju platformu. Sa na stotine primera iz realnog sveta i ekspertnih tehnika, ovo je knjiga koju svaki Perl programer mora da ima.

Naručite.

UNIX majstor

Kompletni vodič za najmoćniji OS današnjice. Unix, Do kraja, je izvornik za sve što Vam je potrebno da znate o najuticajnijem operativnom sistemu današnjice. Dva stručnjaka za Unix su Vam obezbedila sve suštinske informacije o različitim izdanjima Unixa, koncentrišući se na Linux, FreeBSD i Solaris 8. Bez obzira na to da li ste početnik na Unixu ili jednostavno želite priručnik koji će da Vam pomogne da obavite najteže poslove administriranja sistema, ova primerima ispunjena knjiga će dati odgovor na sva Vaša pitanja i da Vam predstavi veštine koje su Vam potrebne za uspeh. 

Naručite

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272