Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Prevaziđite Vistu - vreme je da nabavite Mac

Prevazići Vistu? Vreme je da nabavite Mac? E pa Apple je odlučio da u anti-Windows marketinškoj kampanji krene korak dalje. Nakon Što je Windows Vista postala komercijalno dostupna, Apple je odlučio da prevaziđe "Nabavite Mac" video reklame a čak su napušteme i optužbe da Vista kopira Mac OS X. Umesto toga, Apple sada promoviše Mac OS X kao superiornu ponudu u odnosu na Vistu.

Nemojte da pogrešite. Apple i dalje "unapređuje najnapredniji operativni sistem na svetu", i unapređivaće ga sve do kraja marta. U međuvremenu, tu je Windows Vista. I znate šta... samo napred, pošto je vreme da nabavite Mac, nabavite ga. Samo se uverite da je Intel-ov. Windows Vista odlično radi na Mac-ovima koji su zasnovani u Intelu.

Već sada možwtw da vidite primere Apple-ove "Go Beyond Vista" kampanje u prodavnicama kompanije. Prodavci su počeli da nose nove anti-Vista uniforme - majice sa slikama iMac-a i parolom "Go Beyond Vista". Takođe postoje panoi sa istom porukom, samo ovaj put Apple još savetuje: "Vreme je da nabavite Mac".

Pored toga, bilo je žalbi da je Apple-ova anti-Vista kampanja uspela da se ugura i u spam. U stvari, Apple je počeo sa spemovanjem ljudi sa "Go Beyond Vista" emailovima. Da to je sasvim novi pristup za Apple. Pitam se šta je sledeće?

"Prevaziđite Vistu. Vreme je da nabavite Mac. Ako mislite da nabavite Vistu, verovatno će vam biti potreban novi računar. Zašto onda da ne nabavite Mac? Jednostavniji je, bezbedniji, i mnogo zabavniji. I radi sa stvarima koje već imate, kao što su štampači i fotoaparati. Dakle, pre nego što nadogradite bilo šta, dugujete sebi da isprobate Mac".

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272