Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

R.O.B.O.T. - igra za opuštanje živaca

Ako volite igre preživaljavanja i odbrane, R.O.B.O.T. (Relatively Obedient Being Of Thought) će vam leći kao kec na desetku. U suštini ova igra je mešavina odbrambene igre i igre opstanka u kojoj se istovremeno krećete i pucate kako bi se probili na sledeće nivoe.

Ako smo dobro shvatili, vi ste Robot koji brani gomilu smeća i prljavštine, ili vas samo napadaju dok sedite na njoj. Dok ubijate neprijatelje i napredujete kroz talase, vi možete da kupujete nadgradnje za vaš plazma top (vaš glavni alat za eliminisanje neprijatelja), kao i za štitove, oklop i EMP talas koji koristite protiv snažno oklopljenih neprijatelja. Naravno, na svakom nivou talasi su sve jači i brutalniji, sa sve više neprijatelja koji dolaze u najrazličitijim oblicima, zbog čega je sve i interesantno.

Nakon što pređete nekoliko nivoa, napredovanje postaje veoma teško, čak i na easy nivou težine, ali ako mislite da se ovo ne odnosi na vas, vi možete da probate da igrate i na težim nivoima, skroz do Insane težine.

Ali bez obzira na težinu vi nećete morati da se vraćate skroz na početak, pošto uvek možete da nastavite od zadnjeg talasa koji ste uspeli da slistite sa lica Zemlje.

Adresa: R.O.B.O.T.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272