Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Sedam najboljih Windows Vista laptopova

Pa šta ako je juli? Za Microsoft Božić je veoma blizu, a sa krajem 2007. godine, kompanija se nada da će prihvatanje Viste biti još bolje. Zahvaljujući brojnim i ponavljanim odlaganjima operativnog sistema, od 30. novembra 2006. godine kada je izdato poslovno izdanje i 30. januara 2007. godine kada je izdato glavno izdanje, Microsoft je izgubio prednost prodaje zbog sezone prazničnih poklona koja je već bila prošla. Ali u 2007. godini! Microsoft se naoružao sa Windows Vista Service Pack-om 1 koji je spreman za veliku šoping groznicu u novembru i decembru 2007. godine.

"Praznici su možda mesecima daleko, ali praznična potrošnja je obično skupa, ekstravagantna i izuzetna. U pripremama, Microsoft i proizvođači računarskog hardvera su naporno radili kreirajući PC-je koji će zadovoljiti i davaoce i primaoce poklona. Za korisnike sa stilom, za one koji vole igrice i sve vrste multimedije postoje laptopovi sa instaliranim Windows Vista operativnim sistemom. Računar često govori o tome ko je kakva osoba, a sa ovim laptopovima korisnici mogu da se opuste sa sigurnošću da će njihovi računari biti odlično opremljeni bez obzira na to koji izaberu. Zbog izdanja Windows Viste ranije ove godine, nekoliko kompanija je kreiralo PC-je sa novim mogućnostima mobilnosti i multimedije" otkriva Microsoft.

Postoji linija laptopova koje Microsoft preporučuje u kombinaciji sa Windows Vistom. Microsoft-ov slogan je takođe nov, a on glasi "Be You". "Be Memorable, Be Inspired, Be Connected, Be Dynamic, Be Daring." Asus Lamborghini VX2, Dell XPS M1330, Dell Inspiron 1720, HP tx1000, Sony Vaio CR, Sony VGC-LS37E, Toshiba R500 Protégé su mašine koje Microsoft toplo preporučuje kao Božićni poklon. Izgleda da to što je leto tek na početku Microsoftu ne smeta da se priprema za Božićne praznike.

“Windows Photo Gallery je dizajniran da omogući korisnicima lak pristup svim njihovim fotografijama i video snimcima sa jednog centralizovanog mesta. Sinhronizovanje sadržaja i ličnih informacija između računara i uređaja je takođe mnogo lakše; pomoću Windows Mobility Center, Windows Sync Center i Windows Network and Sharing Centera, korisnici mogu da obezbede da sadržaj na njihovom desktopu, laptopu i Smartphone-u - ili drugom mobilnom uređaju – bude dosledan i ažuriran. Zajedno sa ovim poboljšanjima dolazi i estetski dizajn Windows Viste, koji dovodi do novog iskustva u izgledu i osećaju rada na računaru. Šta god da je strast nekog korisnika, desktopovi i laptopovi sa instaliranim Windows Vista operativnim sistemom su dizajnirani da bi korisnicima pružili pristup njihovim fotografijama, video snimcima, kalendarima – i onome što im je najpotrebnije – a to je da žive slobodno i sa stilom” dodao je Microsoft.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272