Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Skype izdaje sopstveni mobilni telefon

Skype, kompanija koja je vlasništvo eBay-a, planira da izda sopstveni mobilni telefon sledeći primere Apple-a i Google-a. Naravno, svi mi znamo da Google nije izdao mobilni telefon ali to će se desiti veoma skoro. Sada će Skype, poznat po tome da obezbeđuje jeftine ili čak besplatne Internet telefonske pozive, takođe ući u svet proizvodnje mobilnih telefona.

Skype mobilni telefon će biti VoIP kompatibilan i trebao bi da bude izdat ove jeseni putem 3 Mobile-a. On će podržavati klasične pozive mobilnim telefonima kao i VoIP pozive putem Skype mreže, VoIP pozive koje 3 Mobile neće naplaćivati. Specijalna funkcija će omogućiti vlasnicima Skype telefona da lako kontaktiraju sa drugim Skype korisnicima. Ne postoji mnogo detalja o Skype telefonu ali izgleda da će biti u mogućnosti da obezbedi protok podataka velike brzine za potrebe pretraživanje Interneta i imaće nekoliko multimedijalnim mogućnosti.

3 Mobile već nudi Skype servise putem X-Series telefona. X-Series mobilni telefoni su u stvari Nokia telefoni, Nokia 6210 i Nokia E65 koji dolaze upakovani sa funkcijama kao što su neograničeni pozivi Skype na Skype, Windows Live Manager i besplatan eBay pristup.

Skype telefon je planiran da se izda u Velikoj Britaniji, Italiji, Australiji i Hong Kongu. Pošto 3 Mobile mreža ne radi u SAD-u izdanje Skype telefona u Severnoj Americi izgleda nemoguće za sada. Ali u budućnosti, ko zna kako će se stvari razvijati dalje...

O ceni Skype telefona nema reči ali će skoro sigurno biti jeftiniji nego mnogi drugi uređaji, kao što je na primer iPhone. Ja sam veoma radoznao kada je reč o ceni kao i o dizajnu telefona. Da li će to biti kompaktan telefon, sa klizačem ili sa preklopom? Da li će biti tanak ili debeo? Moramo da sačekamo zvanično izdavanje telefona i tada će se sve ove nedoumice razjasniti.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272