Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

SLIQ - jedan veoma seksi mobilni telefon

Prošlo je mnogo vremena od kada nas je neki mobilni telefon ispunio sa ovoliko žudnje kao SLIQ. On je koncept Mike Serafina. Ne poseduje nijedan taster već samo ono što on zove "napredni interfesj osetljiv na dodir". Bolje mu je da bude prilično napredan, pošto nas dosadašnji toucscreen interfejsi nisu impresionirali.

Njegove ilustracije ponosno ili sa nadom ističu Samsungov logo, ali nismo sigurni da je ovo dizajn odobren od strane Samsunga. Pored dobrog izgleda, ovaj koncept ima jednu neobičnu karakteristiku koju do sada nismo videli u mobilnom telefonu. Telefon se napaja pomoću specijalne ručice koja se obrće, tako da mu izgleda ne trebaju ni baterije.

U ovaj neobičan telefon uključena je i kamera od dva megapiksela sa Schnedier-Kreuznach objektivom koja izgleda kao da se uvlači u malo deblji gornji deo telefona. Čak i sa fotoaparatom, dizajn sugeriše ultratanak profil od samo 10 milimetara. Njegov sjajni izgled nalik igrački zajedno sa seksi nestajućim LCD ekranom stvarno nas je uzbudio. OK, ajmo sad nazad u naše jazbine.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272