Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Slušajte dok radite - Dejvid Bouvi - The Next Day - kompletan album

DEJVID BOUVI - THE NEXT DAY


The Next Day is the twenty-fourth studio album by English musician David Bowie, released on 8 March 2013 on his ISO Records, under exclusive license to Columbia Records. The album was unexpectedly announced on Bowie's sixty-sixth birthday, on 8 January 2013.[2] Bowie's website was updated with the video for the lead single, "Where Are We Now?", and the single was immediately made available for purchase on the iTunes Store.




VIDEO ZA THE NEXT DAY




Živimo u vreme kada je in objaviti neku bombastičnu informaciju i to bez obzira koliko ona korespondira sa istinom. Tako je u poslednjih dvadesetak godina “milion” bendova najavljivalo odlazak u penziju, a kako je vreme odmicalo ispostavljalo se da je otprilike svaka druga od tih najava bila samo marketinški trik. Kada je Dejvid Bouvi (David Bowie) 2004. doživeo srčani udar nakon kog je obznanio da će se povući iz muzike na neko vreme, mnogi su pomislili da je i on jedan od mnogih koji to pričaju zarad publiciteta. Uostalom, ona priča o pastiru, vuku i ovcama postala je svakodnevna metafora licemernog sveta u kome živimo.

S obzirom da je Bouvi stvarno nestao iz javnog života od tada, ispostavilo se da je ovog puta vuk zaista došao po svoje. Poslednji studijski album “Reality” objavio je 2003. godine, druga dekada 21. veka je uveliko počela, a na vidiku nigde novog izdanja od Bouvija. Isti oni koji dozivaju vuka just for fun ispredali su priče kako je on teško bolestan, a neki kako je i umro – uostalom, kako drugačije prodati novine? Čak su u međuvremenu i Flaming Lips snimili pesmu “Is David Bowie Dying?”, ismevajući na svoj način sve one/ove medijske krvopije željne senzacije (čitaj smrti, krvi, seksa i skandala). CEO ČLANAK.

KNJIGA BOUVI


Pisac i rokenrol novinar Mark Spic donosi nam veliku biografiju Dejvida Bouvija, koja može parirati bilo koj drugoj ikada napisanoj. Prateći Bouvijev život od početka, kao siromašnog mod klinca Dejvida Džounsa iz londonskog predgrađa Bromli, do uspona ka svetskoj rokenrol aristokratiji pod imenom Dejvid Bouvi...

VIŠE O KNJIZI.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272