Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna

AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna

Popust cena: 1400 rsd

CATIA V5 ver. 17 Workbook

CATIA V5 ver. 17 Workbook

Popust cena: 1490 rsd

Solfins - inženjerska kompanija za primer

Ozbiljnih i velikih inženjerskih firmi u našoj zemlji je veoma malo. U ovom članku predstavićemo vam firmu koja posluje vodeći se svojim veoma visokim kriterijumima i poslovnom strategijom koje ja karakteristična za uspešne zapadne firme, ali ne i za naše.

Ko su oni?

Solfins je inženjerska kompanija, koja obezbedjuje inženjerske usluge na nivou Zapadnog projektnog menadžmenta i standarda kvaliteta, ali po konkurentnim cenama.

Šta oni mogu da urade za vas?

Solfins će vam pomoći da ostanete konkurentni. Naše usluge će vam omogućiti da cene držite na niskom nivou, dok paraleno zadržavate vaše osnovne inženjerske kapacitete. Samo prosledite posao, koji premašuje vaše mogućnosti, nama i naši inženjeri će uraditi ostalo. Mi smo bliži od Dalekog Istoka na mnogo načina: vremenska razlika je savladiva, govorimo vaš jezik i ne postoji kulturna barijera koja bi trebalo da se prevaziđe.

Menadžment firme Solfins je obrazovan na Zapadu i ima široko iskustvo u radu sa kompanijama u SAD i Evropi. Ova činjenica kao i dobro obučena i iskusna radna snaga, obezbediće vam glatki tok i isporuku projekta, koji odgovara vašim specifikacijama u okviru dogovorenog vremena.

Opširnije na engleskom >>>

Firma Solfins je jedini ovlašćeni distributer za programske pakete Solidworks, CosmosWorks i SolidCAM u Srbiji.

Aktivnost firme Solfins je bazirana na zastupništvu pomenutih programskih paketa, kao i pružanju inženjerskih usluga za potrebe američkog i zapadno-evropskog tržišta. Naše trenutno usmerenje je projektovanje specijalnih mašina i sistema za automatsku montažu.

Korisnicima SolidWorks-a ujedno obezbedjujemo kvalitetnu tehničku podršku i obuku. Garancija za to je naš inženjerski kadar koji poseduje višegodišnje projektno iskustvo u SolidWorksu. Koristimo ga svakodnevno u projektovanju i zato ga nudimo, sa iskrenim uverenjem da je to najbolje rešenje za sve vrste projektantskih, dizajnerskih i proizvodnih
firmi. Opširnije >>>

http://www.solidworks.co.yu/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272