Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Sport i Playboy u mesecu ljubavi

Ovo je bio prilično pretrpan mesec za igrače širom sveta, sa lavinom slavnih igara i bilo je teško pružiti svima ljubav koja im je potrebna, naročito na dan Svetog Valentina. I nama je došlo u ruke naše sledovanje rip-offa, kao što je Ghost Rider koji je razočaravajući čak i više nego film a imali smo prilike da isprobamo i neke odlične igre kao što su Gran Turismo 4 ili Resident Evil 4. Bilo je rok and rolla sa Guitar Hero 2, koji nudi savršen način da svirate gitaru svojim voljenima na dan Svetog Valentina.

Što se tiče muške publike, takođe smo imali proizvoda za razmenu sa odličnim partijama rvanja na WWE SmackDown vs RAW 2007 i mnogi od nas su balavili dok smo igrali još jedan rip-off, Playboy: The Mansion, koji predstavlja još jednu igru koja oponaša “The Sims”.

Niko nije zanemario sportove i naši prsti ostali su u formi zahvaljujući NHL 07, NBA Live 07 i Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007. Pošto smo dobili svoj deo romanse i divnih momenata, neki od nas su mogli da uživaju igrajući Castlevania: Lament of Innosence, još jedna gotska romansa, prepuna vampira i mladih gospi u nevolji.

Neki od nas su varalice, čak i u mesecu ljubavi i nismo mogli da izostavimo one odlične Sonic and the Secret Rings Cheats, da ne spominjenom one stvarno jako željene Crackdown Cheats and Hints.

Da se vratimo na polje sporta gde su momci uživali u Top 10 Sports Simulators Cheats 2007, dok su devojke sigurno volele one Top 10 RPG Cheats 2007. Par meseca? The Legend of Zelda: Twilight Princess i Final Fantasy XII, dva poklona od bogova igara, pogotovo zato što govorim o varanjima za dve najbolje RPG igre na svetu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272