Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Access 2007 na dlanu

Access 2007 na dlanu

Popust cena: 1320 rsd

Šta ste danas kuvali?

U „Blicu“ - Lan jača srce i imunitet

Semenke lana sadrže ulja, veoma korisne materije, vlakna, a posebna prednost lana je što u velikom procentu sadrži lignin. Lignini su se u istraživanjima pokazali korisnim za smanjenje rizika od nastanka raka dojke i jajnika jer umanjuju aktivnost estrogena, glavnog ženskog polnog hormona - potencijalnog podstrekača malignog rasta. Zbog toga laneno ulje, hladno ceđeno i nerafinisano, u ishrani može da zameni ribu. Iz istog razloga, laneno ulje ima uticaj na nivo holesterola, upalne procese i procese zgrušanja krvi, pa se preporučuje uzimanje na kašičicu ili stavljanje u salatu.

blic.co.yu

Na „My City“ - Atomska pita

mycity.co.yu

U bioskopima - Muckalica (Ratatouille)

Rezija: Bred Bird

"Muckalica" je prica o dva junaka - pacovu Remiju koji ima savrseno culo mirisa i urodjeni smisao za kuvanje i decaku Lingvinu koji iznosi djubre iz kuhinje jednog od elitnih pariskih restorana. Izmedju njih dvojice se razvija prijateljstvo, koje je na prvi pogled nezamislivo ali rezultat prijateljstva je osvajanje kulinarskog prestola. Remi se u pocetku ne obazire sto medju restoraterima vlada najveci strah od njegove vrste ali kada shvati da njegova virtuoznost ne moze da dodje do izrazaja u luksuznom restoranu, on nalazi u Lingvinu potrebnu "fasadu".

http://www.kudazavikend.com/film/543

Na „Kalorije.NET“ - Ako jedete, a želite i da mršavite

Jadrankin dnevnik

http://www.kalorije.net/

Na „Receptomaniji“ - Smrznuti pepermint

Potrebno je:

600 ml slatke pavlake, 395 g slatkog konzerviranog mleka, 100 g pepermint čokolade sitno seckane, 250 g mlecnog keksa i listići mente za dekoraciju.

receptomania

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272